Lydbøger » Jeg lever stadig

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Jeg lever stadig Lydbog

4.2/5

Forfatter: Jørn Jønke Nielsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Selvbiografien Jeg lever stadig er skrevet af den danske rocker, forfatter samt foredragsholder Jørn Jønke Nielsen. Han er en velkendt figur i Danmark, og er for mange en kendt figur inden for det danske rockermiljø. Han er nemlig en af stifterne bag Hells Angels i Danmark, og anses jævnligt for at være denne klubs uofficielle talsmand.

I hans tid hos Hells Angels, som varede fra 1990’erne og omkring 15 år frem, har han oplevet en del i dette miljø. Alt fra trusler til attentatforsøg og drab. Man kan med fordel lytte til Jeg lever stadig lydbog gratis, hvor man kommer helt tæt på gruppens historie, fortalt ud fra en central persons erfaringer.

Informationer:

Oplæser: Jørn Jønke Nielsen
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 13 timer og 36 minutter

Jeg lever stadig: Handling

Selvbiografien Jeg lever stadig er skrevet af den velkendte danske forfatter samt rocker ved navnet Jørn Jønke Nielsen. Jørn Jønke Nielsen er en kendt figur i Danmark, og han anses for mange for at være medstifteren af Hells Angels i Danmark. Han er også kendt som værende denne klubs uofficielle talsmand. Gennem sin tid i denne klub, har han afsonet adskillelige fængselsstraffe, alt fra trusler til drab. Af sine erfaringer har han skrevet flere selvbiografier.

Jeg lever stadig hører desuden til genren True Crime. Man kan med fordel lytte til Jeg lever stadig lydbog gratis.

I Jeg lever stadig lydbog hører man forfatterens fjerde selvbiografi. Han er nok den mest kendte figur, hvis man tænker på Hells Angels medlemmer i Danmark. Han fortæller sin historie i dette miljø, alt fra trusler til vold og drabsager. Forfatteren holder desuden foredrag om de 15 år, fra 1990’erne og frem, hvor han var involveret i adskillelige hændelser i dette miljø. Alt fra magt til attentatforsøg.

Man kan med fordel lytte til Jeg lever stadig lydbog gratis, hvor man kommer helt tæt på dette miljø, både i Danmark men også internationalt.

Man hører i Jeg lever stadig lydbog, at dette er en fortælling om Hells Angels udvikling i Danmark og hvordan de har overlevet adskillige kampe i rockermiljøet.

Man hører også i Jeg lever stadig lydbog, at der både er gode samt dårlige tider i miljøet. Der er nemlig tider med konflikter, men også tider med fredsaftaler. Man kan med fordel lytte til lydbogen, hvor man kommer helt tæt inden for dette miljø, fortalt fra en indflydelsesrig medlem.

Om forfatteren: Jørn Jønke Nielsen

Jørn Jønke Nielsen er født i 1960, og han er en kendt figur i Danmark. Jørn Jønke Nielsen er en dansk rocker samt forfatter. For mange er Jørn Jønke Nielsen en kendt og central figur inden for rockermiljøet. Han er nemlig kendt som værende en af stifterne af den danske afdeling for en af de mest kendte rockergrupper. Han var nemlig medstifter af Hells Angels i Danmark, og han anses hyppigt som værende denne klubs uofficielle talsmand.

Forfatteren har afsonet adskillelige fængselsstraffe, alt fra trusler til drab. For sine oplevelser i rockermiljøet, har han skrevet flere bøger, eksempelvis har han skrevet Jeg lever stadig.