Lydbøger » Jeg som anklager

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Jeg som anklager Lydbog

4.4/5

Forfatter: Stine Bolther, Jakob Buch-Jepsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Jeg som anklager bygger på de historier og erfaringer, som Jakob Buch-Jepsen har gjort sig igennem et langt arbejdsliv. Buch-Jepsen er nemlig kendt for sit arbejde som anklager i nogle af nyere tids mest omtalte straffesager i Danmark.

Lyt til Jeg som anklager lydbog og følg med i fortællingen om de lange, endeløse nætter uden søvn, som Jakob Buch-Jepsen oplevede under sit arbejde med straffesager. Retfærdigheden skal ske fyldest, og derfor ligger der adskillige arbejdsdage og hvileløse nætter bag en succesfuld straffesag.

Jeg som anklager lydbog giver et indblik i en verden, der er ukendt for de fleste af os.

Informationer:

Oplæser: Dan Schlosser
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 6 timer og 36 minutter

Jeg som anklager: Handling

Jeg som anklager er skrevet af Jakob Buch-Jepsen. Jakob Buch-Jepsen har arbejdet som anklager i en lang årrække. I sit arbejde har han efterhånden ført sager mod en lang række af samfundets værste mennesker og forsøgt at stille dem til ansvar for de ting, som de har gjort ved de danske domstole. Jeg som anklager er derfor en fortælling på baggrund af de erfaringer og historier, som Buch-Jepsen har opsamlet efter et langt arbejdsliv ved de danske domstole som anklager.

Hvis du er mere til lydbøger, så kan du lytte til Jeg som anklager lydbog gratis. Jeg som anklager lydbog er oplæst af Dan Schlosser, der efterhånden har mange titler på CV’et som oplæser. Følg de drabelige detaljer i Jeg som anklager og dyk ned i nogle af de mest uhyggelige straffesager i den nyere danmarkshistorie.

Lyt til Jeg som anklager lydbog gratis og få et indblik i de endeløse arbejdsdage og hvileløse nætter, når man som anklager arbejder hårdt på, at retfærdigheden skal ske fyldest. Læs og forløsningen ved at få afsluttet en straffesag, som Buch-Jepsen beskriver i detaljer i Jeg som anklager.

I Jeg som anklager beskriver forfatteren selv, at han har ønsket at give læserne et indblik i nogle af de sager, som har betydet mest for Buch-Jepsen selv. For de fleste er den mest kendte sag den såkaldte Ubådssag, der fandt sted i 2017, men Jeg som anklager indeholder også mange andre straffesager.

Lyt til Jeg som anklager lydbog gratis og få et indblik i nogle af de mest ikoniske straffesager, som Jakob Buch-Jepsen har stået i spidsen for.

Mediernes anmeldelser:

"Velskrevet og velovervejet bog ". 4 ud af 6 stjerner

Politiken

Om forfatteren: Jakob Buch-Jepsen & Stine Bolther

Jakob Buch-Jepsen er forfatter til Jeg som anklager, der også er skrevet i samarbejde med Stine Bolther. Jakob Buch-Jepsen har gennem sit arbejde som anklager i en lang række af Danmarks mest profilerede straffesager opbygget stor viden inden for netop dette felt. Det er primært inden for straffesager, at Jakob Buch-Jepsen har arbejdet mest.

Det er mange af de erfaringer, der er blevet samlet i Jeg som anklager. Her deler Buch-Jepsen derfor ud af informationer om mange af de straffesager, som har været afdækket mest i de danske medier. Hør mere om disse erfaringer og historier i denne bog eller lydbog.