Lydbøger » Jeg tog ned til bror

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Jeg tog ned til bror Lydbog

4.3/5

Forfatter: Karin Smirnoff

lydbog og e-bog

Introduktion

Samtidsromanen Jeg tog ned til bror er skrevet af den svenske forfatter ved navnet Karin Smirnoff. Karin Smirnoff påbegyndte sin karriere som forfatter i 2018, ved at hun debuterede med denne roman, og denne roman var blot begyndelsen på en serie af romaner om Jana Kippo.

I en lille by i det nordlige Sverige bor Janas familie. Familien er meget dysfunktionel, men Jana beslutter sig alligevel for at besøge dem. Her møder hun en mand ved navnet John, som hun påbegynder en affære med. Johns kone er dog også et mærkværdigt individ.

Tingene går ikke som forventet, og mørke stunder fra fortiden bringes op til overfladen.

Informationer:

Oplæser: Helene Egelund
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 8 timer og 33 minutter

Jeg tog ned til bror: Handling

Den svenske forfatter ved navnet Karin Smirnoff har med sin debutroman fra 2018 Jeg tog ned til bror, formået at skabe en serie af romaner, der giver læseren et særdeles unikt billede ind i en dysfunktionel familie.

Ved at læse Jeg tog ned til bror følger man nemlig en familie, hvor misbrug af alkohol samt psykiske sygdomme er normaliteten i deres liv. Lyt til Jeg tog ned til bror lydbog gratis, og hør mere om de mørke samt ømme fortællinger, som Jana Kippo viderebringer til læseren.

I Jeg tog ned til bror lydbog hører man om Jana Kippos familie, og familien bor i den lille by Smålanger, der befinder sig i norden af Sverige.

Ved at lytte til Jeg tog ned til bror lydbog hører man, at Jana beslutter sig for at besøge sin familie, og alt er næsten ved det sædvanlige. Tvillingebroren drikker livsfarlige mængder af alkohol, og han er døden nær. Hendes mor er indlagt på et plejehjem, da hun er ramt af et slagtilfælde. Hendes far er ude af billedet, da han er gået bort.

Man hører også i Jeg tog ned til bror lydbog, at Maria er fundet omkommet nær savmøllen. Maria havde ellers altid været alle mændenes favorit i dette lille samfund, og alle rygter begyndte at florere i samfundet efter hendes død. Manden John var lige flyttet ind i på en nedlagt grund, hvor han i det nedslidte hus benyttede sin tid på at male.

Jana bliver i byen, og hun arbejder som hjemmehjælper. Her starter hun en affære med John, og alt begynder at minde hende om sin mørke samt begivenhedsrige fortid.

Om forfatteren: Karin Smirnoff

Karin Smirnoff er født i september i første halvdel af 1960’erne i Sverige. Karin Smirnoff er en vellidt samt velkendt svensk forfatter, der er kendt for sine samtidsromaner både i Sverige men også i adskillige andre lande. Eksempelvis er forfatterens værker også nået frem til Danmark, hvor hun også har modtaget ros fra både læsere samt anmeldere, da hendes romaner formår at skabe en velfungerende fortælling, som man som læser ikke kan få nok af.

Karin Smirnoff påbegyndte sin karriere som forfatter i 2018, da hun udgav romanen Jeg tog ned til bror. Man kan med fordel lytte til Jeg tog ned til bror lydbog gratis, som desuden også er første værk i serien om Jana Kippo. Senest har forfatteren udgivet et værk i 2021.