Lydbøger » Jernblod

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Jernblod Lydbog

4.1/5

Forfatter: Liza Marklund

lydbog og e-bog

Introduktion

Spændingsromanen Jernblod er skrevet af den svenske forfatter Liza Marklund. Forfatteren er også til dagligt ansat hos den svenske avis Expressen, hvor hun arbejder som skribent. Hun har desuden i et samarbejde stiftet Piratforlaget, som udgiver populære bøger af kendte svenske forfattere.

I Jernblod får læseren igen info om den svenske journalist Annika Bengtzon. Man har fulgt hende fra hun var journalistelev hos Kvällposten, til at hun sidder i en mordretssag som reporter.

Journalisten har problemer med arbejdspladsen, men hendes søster er også forsvundet. Det eneste spor er en sms, og dette betyder at journalisten skal tilbage til byen, som hun flygtede fra. Byen hvor der er mange dårlige og grufulde minder.

Informationer:

Oplæser: Karen Abrahamsen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 9 timer og 39 minutter

Jernblod: Handling

Krimiromanen Jernblod er skrevet af den svenske forfatter samt skribent Liza Marklund. Liza Marklund er kendt for sine krimiromaner, der omhandler journalisten Annika Bengtzon. Jernblod omhandler desuden også journalisten Annika Bengtzon. Forfatteren er desuden også grundlæggeren af det svenske forlag Piratforlaget, som udgiver mange kendte værker af populære svenske forfattere.

I Jernblod lydbog hører læserne endelig om journalisten Annika Bengtzon igen. Dette værk er nemlig finalen af forfatterens serie om selveste Annika Bengtzon. Det anbefales at man læser de tidligere værker, hvis man vil have det fulde overblik over hændelsesforløbet, samt en introduktion til journalisten. Man kan med fordel lytte til Jernblod lydbog gratis.

Ved at lytte til spændingsromanen Jernblod lydbog, kan man få en intens og mørk fortælling om alt, både relationer og identiteter, men også hævn og forsoninger. Alt dette hører man gennem Annika Bengtzons oplevelser gennem tiden. Fra hun var ansat hos Kvällposten som journalistelev, til at hun blev færdiguddannet reporter. Man kan med fordel lytte til Jernblod lydbog gratis, hvis man vil høre om hendes skæbnesvangre oplevelser.

Man hører i Jernblod lydbog, at journalisten er i problemer igen. Fremtiden for avisen er nemlig truet, en sag i retten om et mord, hvor der ikke er stærke beviser, og værst af alt er søsteren. Annikas søster er forsvundet. Det eneste spor i søsterens sag er en sms, hvor hun beder om hjælp fra sin søster.

De to søstre havde et indviklet forhold, men Annika kan ikke lade søsterens nødsråb gå fortabt. Men dette er lettere sagt end gjort. Det ville nemlig betyde, at hun skulle tilbage til den by, hun voksede op i. Byen hun dræbte sin ekskæreste i, grundet selvforsvar, men også forældrene og deres problemer.

Om forfatteren: Liza Marklund

Liza Marklund er født i 1962 og hun er en forfatter fra Sverige. Forfatteren er ikke kun forfatter, da hun nemlig arbejder for den svenske avis Expressen som skribent.

Forfatteren og skribenten er dog også iværksætter. I begyndelsen af 2000’erne stiftede hun sammen med blandt andet en anden svensk forfatter forlaget Piratforlaget. Dette forlag udgiver mange populære svenske værker, som er skrevet af nogle af de mest kendte svenske forfattere.

Liza Marklund er kendt for at skrive inden for krimigenren, og hendes krimiromaner omhandler oftest den centrale person ved navnet Annika Bengtzon, der er en journalist. Jernblod er blandt andet et af værkerne i serien om Annika Bengtzon.