Lydbøger » Jim

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Jim Lydbog

4.5/5

Forfatter: Rasmus Elmelund & Jim Latrache-Qvortrup

lydbog og e-bog

Introduktion

Jim er den meget personlige og imponerende historie om en mand, der har prøvet lidt af hvert i sit liv. I Jim fortæller Jim Latrache-Qvortrup om alle de dårlige sider af hans ungdom, blandt andet det første møde med kærligheden, som skulle vise sig at være hans redning.

Jim er en historie, som meget få kan prale af. For der er så afgjort plads til pral i Jims historie. De ting han opnår, er på mange områder bedrifter, som de fleste vil klappe i hænderne over. Men fordi det er bedrifter, der medførte kriminalitet, blev der i stedet rynket på næsen. Nu står Jim selv frem og fortæller, hvordan han vendte sin negative fortid til en langt mere positiv fremtid.

Informationer:

Oplæser: Martin Greis-Rosenthal
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 7 timer

Jim: Handling

Jim lydbog er den sande historie om en enkelt mand, der igennem sit liv har haft mange dæknavne. Starten på livet har ikke været nemt for Jim Latrache-Qvortrup. Det begyndte med børnehjem og plejefamilier. Alle sammen uden held for Jim, der blot blev sendt videre i systemet. Senere tog han også vejen forbi en kostskole, inden han endte i Fremmedlegionen, da han var kun 19 år gammel. Her blev han udlært faldskærmssoldat, og man skulle tro, at livet for Jim nu så lyst ud i Jim lydbog gratis.

Livet tog dog en anden drejning for Jim, og i løbet af 1990’erne begyndte han for første gang at sælge narko. I løbet af 1990’erne og senere 2000’erne blev han en af de førende kokainleverandører til jetsetterne i København. Jim lydbog fortæller, at livet pludselig var ganske godt, indtil det ikke var det længere. For Jim blev fængslet for al sin kokainhandel – han blev dømt for mere end 1,6 kilo kokain. Tiden i fængslet i Jim lydbog gratis blev et vendepunkt for Jim. Her mødte han kvinden, der skulle få ham på langt andre tanker end kriminalitet. Fra da af ændrede han sit liv, og kæmpede hver dag en kamp for at blive lovlydig og en succesfuld forretningsmand.

Det gik så godt for Jim i sit nye liv, at han har gang i flere projekter af gangen, og han har stor succes som iværksætter i København. Derudover har han gjort brug af sin kriminelle baggrund til at arbejde undercover i Jim lydbog.

Om forfatteren: Rasmus Elmelund & Jim Latrache-Qvortrup

Jim – Fra cokepusher til undercover i Nordkorea er en imponerende historie om, hvordan man selv kan vælge at lægge sit liv om. Det er Jim Latrache-Qvortrup selv, der har skrevet bogen i samarbejde med Rasmus Elmelund. Sammen har de formået at skrive Jims historie ned med detaljer fra den spæde ungdom og et liv i kriminalitet, til den succesfulde iværksætter Jim er i dag.

Men Jim er også en åben dør til et ellers lukket miljø. Jim har i løbet af fire år arbejdet undercover i Nordkorea, hvor han trækker på sine mange talenter for at infiltrere et ellers lukkede regime, som kan ses i dokumentarfilmen, Muldvarpen.