Lydbøger » Jo, du kan

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Jo, du kan Lydbog

4.1/5

Forfatter: Nicolai Moltke-Leth 

lydbog og e-bog

Introduktion

Nicolai Moltke-Leth er forfatter til Jo, du kan. I dette værk sættes der fokus på det liv, som forfatteren har levet som jægersoldat. Det er et liv, der bærer præg af hård fysisk træning, og som er spændende at følge med i. Lyt til Jo, du kan lydbog gratis og følg denne spændende fortælling, der til tider får nakkehårene til at rejse sig.

Jo, du kan lydbog er dog ikke kun en hæsblæsende fortælling, for undervejs er der også tid til historier helt tilbage fra barndommen. Her fortæller Moltke-Leth, at disse fortællinger har været med til at forme ham til den jægersoldat, som han senere hen blev til.

Informationer:

Oplæser: Erik Kempf
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 10 timer og 36 minutter

Jo, du kan: Handling

Jo, du kan, der er skrevet af Nicolai Moltke-Leth er en spændende bog, hvor forfatteren tager fat i sit liv som jægersoldat. Lyt til Jo, du kan lydbog gratis og få del i denne spændende fortælling. På dansk er Jo, du kan lydbog oplæst af Erik Kempf.

Lyt til den hæsblæsende historie i Jo, ud kan lydbog gratis og få de små nakkehår til at rejse sig, mens du lever dig ind i den spændende historie, som Nicolai Moltke-Leth fortæller dig i Jo, du kan. Der er historier fra det virkelige liv, hvor Moltke-Leth kaster sig ud i actionfyldte missioner.

Giv dig i kast med Jo, du kan lydbog og hør om, hvordan Nicolai Moltke-Leth kaster sig ud fra 10 kilometers højde på vej ind bag fjendens linjer.

Jo, du kan er dog ikke en historie, der udelukkende indeholder hæsblæsende action. Undervejs i Jo, du kan lydbog er der nemlig også fortæller fra barndommen. Ifølge Nicolai Moltke-Leth har barndommen været med til at forme ham til den fremragende jægersoldat, som han senere viste sig at blive til. Moltke-Leth fortæller nemlig, at han i barndommen altid forsøgte at kaste sig ud i hårde prøvelser for at prøve sine grænser af.

Få mulighed for at få indblik i en verden, der er helt unik fra den verden, som mange af danskere normalt lever i. Jo, du kan har spænding fra start til slut, og der er masser af information, der giver stof til eftertanke. Lyt til Jo, du kan og få del i den verden, som Nicolai Moltke-Leth har været en del af i en stor del af sit liv.

Om forfatteren: Nicolai Moltke-Leth

Det er den tidligere jægersoldat ved navn Nicolai Moltke-Leth, der står bag værket Jo, du kan. Det er dog ikke det eneste, som Nicolai Moltke-Leth har på CV’et, for forfatteren er også uddannet sociolog. Moltke-Leth har selv fortalt, at Jo, du kan er dedikeret til frihedskæmperen Anders Lassen. Moltke-Leth beskriver selv, at Anders Lassen var en stor inspiration.

Udover sit forfatterskab har Nicolai Moltke-Leth også været beskæftiget som foredragsholder og sportsudøver. Moltke-Leth har desuden valgt at bruge overskud fra salget af Jo, du kan til at stifte Nicolai Moltke-Leth Anders Lassen Fonden. Denne fond har til formål at belønne betydningsfulde, militære indsatser samt humanitært arbejde.