Lydbøger » Jo Nesbø Kniv

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Jo Nesbø Kniv Lydbog

4.8/5

Forfatter: Jo Nesbø

lydbog og e-bog

Introduktion

Jo Nesbø Kniv lydbog handler om Harry Hole, som er begyndt at drikke igen. Han er sammen med Rakel, som han elsker rigtig højt og som desuden er den eneste kvinde, som han har elsket i hele sit liv. Efter, at han falder i igen, smider Rakel ham ud. Derudover bliver han opsagt på sit arbejde på Politiskolen.

Eftersom at han er en legende på Politiskolen, får han dog lov til at blive der i en anden stilling. Han skal nu tage sig af de rutinesager, som der måtte dukke op og skal derudover holde styr på papirarbejdet. Harry Holes liv er i sandhed gået ned ad bakke og han skal nu vælge, om han ønsker at tage kampen op og rejse sig, eller om han ønsker at gå helt til bunds. Harry har intet at miste og sætter derfor jagten ind på en gammel fjende.

Kniv er en spændende krimi, der har nogle interessante temaer. Bogen egner sig godt til at blive hørt som lydbog, da man kan høre den, hvor end man befinder sig. For at høre Jo Nesbø Kniv lydbog, skal du følge anvisningerne her på siden. Herefter skal du oprette din gratis prøveperiode ved en af de danske lydbogstjenester. Udover Jo Nesbø Kniv lydbog, kan man også høre andre spændende bøger såsom disse.

Informationer:

Oplæser: Bent Otto Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 16 timer og 45 minutter