Lydbøger » Jordens arvinger

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Jordens arvinger Lydbog

4.1/5

Forfatter: Ildefonso Falcones

lydbog og e-bog

Introduktion

Det skønlitterære værk Jordens arvinger er skrevet af den spanske forfatter samt advokat Ildefonso Falcones. Forfatteren er kendt på den internationale litterære scene. Han er kendt for at skrive historiske samt skønlitterære værker, såsom Jordens Arvinger. Dette værk er en efterfølger til den ti år ældre bog ved titlen Havets katedral. Begge værker placerer læseren i Barcelona i 1300-tallet.

Året er 1387. Rundt omkring i byen ringer kirketårnenes klokker. Folk ved ikke hvorfor. Alle haster hen mod kirkerne, og folk samles i store flokke for at få en vigtig nyhed. Blandt tilskuerne er blandt andet den velkendte Arnau Estanyol og Hugo Llor. Der er en sætning som lyder i alle gader, og man finder hurtigt ud af, at kongen er død.

Informationer:

Oplæser: Peter Bøttger
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 33 timer og 11 minutter

Jordens arvinger: Handling

Den skønlitterære og historiske roman Jordens arvinger er skrevet af den spanske forfatter samt advokat Ildefonso Falcones. Jordens arvinger er efterfølgeren til den ti år ældre bog med titlen Havets katedral. Dette værk tager læseren gennem en rejse i Barcelona i middelalderen. Man kan derfor med fordel læse Jordens arvinger, hvis man er interesseret i historie i tidsperioden 1300-tallet, specifikt i den spanske by Barcelona. Man kan med fordel lytte til Jordens arvinger lydbog gratis.

I Jordens arvinger lydbog er læseren placeret i midten af Barcelona. Året er 1387. Ingen havde forventet noget ekstraordinært dette år, måske et par bryllupper, dåb eller fester. Men til alle beboerne i de Spanske byer, var der en ubehagelig nyhed i vente. Man kan med fordel lytte til Jordens arvinger lydbog gratis.

I Jordens arvinger lydbog bliver læseren taget ind i en meget detaljeret og vemodig situation, som de fleste spanske borgere blev påvirket af. Kirkeklokkerne ringede uventet rundt omkring i byerne, og alle hastede hen til kirkerne.

Læseren er i Jordens arvinger lydbog placeret ved kirken Santa María de la Mar. Folk er samlet i en stor flok, og de prøver at finde ud af hvad der foregår. I gaderne begynder et ekko dog at lyde, og samme sætning bliver gentaget i de omkringliggende gader. To personer der overværer dette er den velkendte Arnau Estanyol, og den forældreløse dreng ved navnet Hugo Llor. Arnau Estanyol har desuden hjulpet drengen med at finde et job.

Kongen er død. Folket skal nu forberede sig på den nye konge, som skal overtage tronen. De har dog en vanskelig tid, som de går i møde.

Om forfatteren: Ildefonso Falcones

Ildefonso Falcones er født i 1959, og han er en spansk forfatter samt advokat. Specifikt kommer forfatteren og advokaten fra Barcelona. Forfatteren havde dog forestillet sig en anden karrierevej som barn. Han havde en karriere inden for sport, og han havde også vundet adskillelige spanske medaljer i spansk sport. Da faren døde, valgte han at ændre kurs for sin retning. Han studerede på et universitet i business, men han opgav dette studie.

Advokaten åbnede sit egen praktiserende advokatfirma i Barcelona. Han balancerer derfor sit forfatterskab samt at være advokat. At være advokat ville nemlig ikke stoppe hans interessen for at skrive, og hans første roman tog ham fem år at udgive.