Lydbøger » Jordens salt

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Jordens salt Lydbog

4.6/5

Forfatter: Jeanine Cummins

lydbog og e-bog

Introduktion

Romanen Jordens salt er skrevet af den amerikanske forfatter ved navnet Jeanine Cummins. Forfatteren er datter af en soldat, og hun har gennem hele sit liv boet i diverse lande, både USA, Irland samt Spanien. Forfatteren har derfor benyttet hendes kulturelle erfaringer til at skrive disse værker, blandt andet dette.

Lydia bor med sin familie i en by i Mexico. Her driver hun en boghandel som hun elsker, da hun er en bogorm, som er fascineret af bøger. Lydias mand er i gang med at skrive et projekt, som omhandler et narkokartel samt dets leder. En dag får Lydia besøg af en kunde, og dette får skæbnesvangre konsekvenser for hendes familie.

Informationer:

Oplæser: Tammi Øst
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 14 timer og 32 minutter

Jordens salt: Handling

Jeanine Cummins nyeste roman har titlen Jordens salt, og Jordens salt formår at være den helt store samt banebrydende bog i USA. Ved at læse Jordens salt er man som læser garanteret en helt særdeles unik læseoplevelse, hvor man kommer helt tæt på en mor samt hendes families bånd. Hvis man gerne vil høre mere om denne tankevækkende historie, kan man lytte til Jordens salt lydbog gratis.

Man introduceres i Jordens salt lydbog til den centrale person Lydia. Lydia bor med sin familie i Acapulco, som er en by i Mexico. I Acapulco arbejder hun også, og hun ejer sin egen bogforretning. Alt er vel for hendes virksomhed samt familie, indtil hun en dag kommer i møde med en farlig person. Dette møde får skæbnesvangre konsekvenser. Hvis man vil vide hvorfor, kan man lytte til Jordens salt lydbog gratis.

I Jordens salt lydbog hører man, at Lydias mand er i gang med et projekt. Lydias mand er i gang med at skrive om det store narkokartel, som styrer store dele af landet. Han skriver desuden også om dette narkokartels leder.

Det erfares i Jordens salt lydbog, at Lydia en dag får besøg af en ny kunde. Denne nye kunde hedder Javier, og han er meget charmerende. Javier spørg om Lydias vejledning, og han ender med at købe to af hendes favoritbøger. De ender med at falde i god snak med hinanden, og de snakker om alt fra livet til litteratur.

Det Lydia dog ikke ved er, at Javier faktisk er den ledende figur for narkokartellet, som hendes mand er i gang med at skrive et projekt om. Mødet med ham skulle også vise sig for at få konsekvenser for hende, men også for hendes familie.

Om forfatteren: Jeanine Cummins

Jeanine Cummins er født i midten af 1970’erne, og hun er en forfatter fra USA. Forfatteren har vundet sig god vej frem på den internationale litterære scene, og hendes værker formår at fange de interesserede læsere samt anmeldere. Selv om forfatteren ikke har skrevet mange værker i hendes forfatterskab, så formår hun alligevel at skrive nogle meget mærkværdige samt betydningsfulde værker, som formår at være tankevækkende samt livsbekræftende at lytte til.

Forfatterskabet er også kendt for at være personligt. Forfatteren har nemlig skrevet adskillige bøger om hendes eget liv samt familie, og nogle hårde udfordringer som hun har gået igennem i livet.