Lydbøger » Jordsug

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Jordsug Lydbog

4.5/5

Forfatter: Tove Alsterdal

lydbog og e-bog

Introduktion

Tove Alsterdal forsætter succesen fra Stormfald i Jordsug, hvor endnu en mærkværdig sag skal opklares med hjælp fra Eira Sjödin i Ådalen.

I Jordsug er det en sag, der strækker sig over flere kilometer på tværs af landegrænser. Det er en sag om to mænd på vidt forskellige destinationer, men med så ens dødsårsager, at der må være en sammenhæng mellem dem. Det bliver nu op til Eira at finde en sammenhæng på tværs af flere kilometers afstand, og det bliver ikke lige frem gjort nemmere for hende, da en tredje mand pludselig meldes savnes. Historien i Jordsug udvikler sig pludselig til en kamp mod uret.

Informationer:

Oplæser: Camilla Qvistgaard Dyssel
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 8 timer og 8 minutter

Jordsug: Handling

Jordsug lydbog starter med at tage læseren med til polarcirklen. I det øde Malmberget, som er tæt på at være et næsten forladt minesamfund, befinder der sig en enkelt mand. Han er låst inde i en dyster kælder, hvor han er blevet overladt til sit eget selskab, inden døden gør ham selskab.

Men flere kilometer sydpå, tæt ved Offersjön i et lille og forladt hus, bliver der en dag fundet en mand, som tydeligvis er sultet ihjel. Hvordan denne ene mand er havnet i skovene omkring ånermanland er også uvist, endnu mere uvist er, hvorfor han er sultet ihjel i Jordsug lydbog gratis.

I Ådalen bliver politiet involveret i de mystiske sager, og det er blandt andet Eira Sjödin, som bliver en del af efterforskningen i Jordsug lydbog. Imens Eira skal kæmpe mod uret for at finde den tredje mand, som pludselig meldes savnet, skal hun også kæmpe med at holde sin egen familie oven vande med en dement mor og bror. Det er et familiært forhold, som bliver beskrevet umådeligt flot, og i det hele taget er karaktererne ægte med de fejl, som mange andre mennesker også kan have. Jordsug lydbog gratis bæres om noget af samspillet mellem de forskellige karakterer, og da Eira sætter jagten ind for at finde den tredje forsvundne mand, bliver det for alvor spændende for læseren at følge med i Jordsug lydbog.

En af de ting, som Alsterdal for alvor formår at skrive smukt, er de naturlige beskrivelser af områderne. Det er næsten som at være der selv, når de smukke skove bliver beskrevet eller områderne kortlægges for handlingen.

Om forfatteren: Tove Alsterdal

Tove Alsterdal har skrevet et væld af forskellige krimibøger, og efter at have arbejdet som journalist i godt og vel 20 år, har hun nu gjort det til en karriere at slå andre mennesker ihjel på papiret i sine kriminalromaner.

Født og opvokset i Sverige er det ikke svært at se, hvor hun finder sin inspiration til sine smukke og medrivende beskrivelser, som for alvor er noget af det, der imponerer læserne i hendes bøger. Jordsug er den anden bog i Ådalenserien, hvor den første bog hed Stormfald.

Hvis du er til bøger som Jordsug, kan du bare prøve dig med en af Alsterdals andre krimier såsom Kvinderne på stranden eller Vend dig ikke om.