Lydbøger » K for knockout

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

K for knockout Lydbog

4/5

Forfatter: Sue Grafton

lydbog og e-bog

Introduktion

K for knockout af Sue Grafton introducerer os til Lorna Kepler. Kepler var en smuk, kvindelig enspænder, der havde fået smag for de farlige ting her i livet. Da hun findes død, er der derfor mange der tænker, at det nok var smagen for det farlige liv, der er skyld i dette. Men skyldes hendes dødsfald i virkeligheden, at der er sket noget kriminelt, eller er det blot et uheld?

Lyt til K for knockout lydbog gratis og hør om, hvordan politiet hurtigt afskriver døden som et uheld. Lornas egen mor formår dog at starte sin egen efterforskning, hvilket bringer nye spor til lyset. Hvad skete der i virkeligheden med Lorna Kepler? K for knockout lydbog har det hele, og der er spænding fra start til slut.

Informationer:

Oplæser: Ellen Fonnesbech-Sandberg
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 12 minutter

K for knockout: Handling

Det er Sue Grafton, der står bag K for knockout. Hvis du foretrækker lydbøger, kan du lytte til K for knockout lydbog gratis. På dansk er K for knockout lydbog oplæst af Ellen Fonnesbech-Sandberg. Vi bliver introduceret til Lorna Kepler. Kepler var en smuk, kvindelig enspænder. Det fortælles i K for knockout lydbog, at hun havde en tendens til at flirte med de farlige ting her i livet.

Men hvordan døde Lorna Kepler? Var det et uheld som følge af hendes farlige livsstil, eller er der noget mere grusomt, der står bag? Lyt til K for knockout lydbog og hør om, hvordan Keplers død rejste en række spørgsmål, der var svære at svare på. For politiets vedkommende mente man, at der var tale om et mord. Det skulle det hurtigt vise sig, at det være svært at finde et motiv eller en mistænkt.

K for knockout fortæller os desuden, at situationen kun blev værre af, at beviserne også var svære at finde, for Lornas lig var stærkt forrådnet. Derfor står politiet kun tilbage med en idé om, at der var tale om et mord, men de har slet ikke nogen måde at bevise det. Lyt til K for knockout og følg denne efterforskning, der bliver mere og mere mystisk.

Inden længe føler politiet i K for knockout sig nødsaget til at henlægge sagen, for de kan simpelthen ikke finde svar. Derfor er det kun Lornas mor, der holder liv i sagen. Ti måneder efter datterens død sker der dog noget, der for alvor rusker op i sagen igen. Lyt til K for knockout og hør om, hvordan denne dramatiske efterforskning udvikler sig.

K for knockout er en spændende fortælling, hvor der inden længe trækkes tråde til det kriminelle undermiljø, og du kan lytte til historien lige nu.

Om forfatteren: Sue Grafton

Sue Taylor Grafton, der blev født i 1940 og døde i 2017, var en amerikansk forfatter. I sit forfatterskab har Grafton skrevet flere bøger inden for detektivgenren. I dag er hun måske bedst kendt for den såkaldte ”alfabetserie”, hvor vi følger efterforskeren Kinsey Millhones arbejde i den fiktive by Santa Teresa i Californien. Denne serie viste sig senere at være populær på national og international basis.

For sit litterære arbejde har Grafton modtaget flere priser. Dette tæller for eksempel Anthony Best Novel Award i 1991 og Ross Macdonald Literary Award, der vidner om forfatterens popularitet. Hun har også været æresgæst ved dey prestigefyldte Left Coast Crime awardshow.