Lydbøger » Kære nemesis

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Kære nemesis Lydbog

4.4/5

Forfatter: Kristen Callihan

lydbog og e-bog

Introduktion

Kære nemesis er den første bog i en ny serie, Californiske drømme, fra Kristen Calihan. Det er historien om, hvordan to ærkefjender må se sig nødtvunget til at samarbejde for at beskytte hinanden og deres kære.

Hvis du er til de klassiske romancer, hvor to parter går fra at hade hinanden til at bukke under for den ulmende passion, så er Kære nemesis lige noget for dig. Her møder du Delilah og Macon, som har hadet hinanden, så længe de kan huske. Men da Delilahs søster ender ud i noget ballade, der involverer Macon, må Delilah bide i det sure æble om bede om den nødvendige hjælp.

Informationer:

Oplæser: Kristine Brendstrup & Oliver Due
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 11 timer og 15 minutter

Kære nemesis: Handling

Kære nemesis lydbog fortæller historien om Delilah og Macon, som har hadet hinanden, så længe de kan huske. Det negative forhold går helt tilbage til high school, hvor Macon havde den frækhed at være kæreste med Delilahs søster, Sam. Da de endelig gik fra hinanden, begyndte Delilah at håbe på, at hun aldrig skulle få Macon at se igen. Hvis hun bare ignorerede de uendelige mange filmplakater, der dekorerede enhver by med hans mere og mere verdenskendte ansigt, som du kan læse om i Californiske drømme lydbog.

Men selvfølgelig skal hendes søster spolere hendes planer, og et nyt problem opstår, hvor Delilah må forsøge at løse det. Og som om det ikke var nok, så involverer det også Macon. Delilah må bide i det sure æble og opsøge Macon for at sikre, at han ikke lægger sag an mod Sam i Kære nemesis lydbog gratis. En ting hun dog ikke havde regnet med var, at Macon accepterer hendes råb om hjælp alt for hurtigt. Måske lidt for hurtigt.

For Macon har sine egne problemer, og han ser en løsning i Delilahs tilstedeværelse, mens han er ved at komme ovenpå efter en alvorlig trafikulykke. Macons håb er, at med Delilah boende i huset vil pressen slappe af i deres ihærdige forsøg på at finde flere og flere historier om ham i Kære nemesis lydbog gratis.

Ingen af dem havde dog forudset, at de begge ville begynde at sænke deres parader og opdage nye sider af hinanden. Da den aftalte tid er overstået, står Delilah overfor et svært valg; skal hun stole på sin søster eller den person, hun mindst af alt havde regnet med at kunne stole på.

Om forfatteren: Kristen Callihan

Kristen Calihan er klar med en ny forførende serie, som kommer til at inkludere flere selvstændige bøger og fortællinger. Den første er Kære nemesis, som sætter gamle fjendskaber under lup, og får to ærkefjender til at nærstudere hinanden i nyt lys.

Serien Californiske drømme er ikke sammenhængende mellem hver bog, og du kan roligt tage en vilkårlig fra serien. Eller du kan prøve en af de mange andre forførende romancer fra Calihan, der minder elskeligt meget om Kære nemesis. Det kunne eventuelt være Maskefald eller I rampelyset. Eller hvis du gerne vil have en mindre serie af bøger, kan du begynde på Calihans Game On serie.