Lydbøger » Kærlighed for voksne

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kærlighed for voksne Lydbog

4.2/5

Forfatter: Anna Ekberg

lydbog og e-bog

Introduktion

Kærlighed for voksne er en skæbnesvanger fortælling om de ofre, som ethvert ægteskab kan kræve af sine partnere. Det er en historie om et forhold, der lider under hver partners forståelse for, hvem der har givet mest til ægteskabet.

Kærlighed for voksne er den rørende historie om Leonora og Christian, der på overfladen ser ud til at have det perfekte ægteskab og det perfekte liv sammen. Men hvis de først begynder at kigge nærmere i sømmene, står det klart, at det ikke er tilfældet. Især ikke da Leonora opdager sin mand sammen med en anden kvinde. Pludselig må Leonora træffe en række beslutninger, som hun aldrig havde troet, hun overhovedet skulle tænke over.

Informationer:

Oplæser: Louise Davidsen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 13 timer og 8 minutter

Kærlighed for voksne: Handling

Kærlighed for voksne lydbog er historien om det perfekte ægteskab. Eller sådan ser det i hvert fald ud for alle andre. Og i første omgang er det også det perfekte ægteskab mellem Christian og Leonora. De bor i deres perfekte drømmehus, med en smuk udsigt til Vejle fjord. Og selvom de har kæmpet mod en grufuld sygdom i flere år for deres søn, ser det endelig ud til, at han kan blive erklæret rask i Kærlighed for voksne lydbog gratis. 

Desværre bliver det idylliske billede slået itu, da Leonora opdager sin mand sammen med en anden kvinde til en firmafest med Christians arbejde. Ikke nok med at det er en anden kvinde, det er også en yngre kvinde, og Leonora begynder pludselig at blive bange for at blive forladt af sin mand i Kærlighed for voksne lydbog.

Hendes første reaktion er vrede og forargelse. Tænk, at Christian kan bilde sig det ind. Tænk, at han overhovedet kan forestille sig at skulle forlade sin hustru, som har ofret alt i sit liv, så hun kunne passe på deres søn og deres familie i Kærlighed for voksne lydbog gratis. Den vrede ændrer sig til en behersket beslutsomhed, og hun træffer den hårde beslutning, at hun under ingen omstændigheder vil være den, der står tilbage. Det kommer til at koste hende langt mere, end hvad hun overhovedet kunne forestille sig, men hun er fast besluttet på, at hun ikke skal blive den efterladte hustru.

Samtidig ved hun ikke, at Christian også holder øje med hende. Og han venter bare på det perfekte tidspunkt til, at han kan gøre en ende på det forliste ægteskab, de forsøger at udstille til resten af verden i Kærlighed for voksne lydbog.

Om forfatteren: Anna Ekberg

Anna Ekberg er et forfatterpseudonym for makkerparret Jacob Weinreich og Anders Rønnow Klarlund. Sammen har de skabt navnet Anna Ekberg, hvor de udgiver skelsættende romaner, der sætter fokus på stærke følelser i parforhold, når det gælder lidenskab, og hvad der kan komme af denne.

Kærlighed for voksne er blevet endnu mere populær, efter den i 2022 blev filmatiseret til Netflix, hvor hovedrollerne blev spillet af henholdsvis Sonja Richter og Dar Salim.

Udover Kærlighed for voksne har forfatterparret bag Anna Ekberg også skrevet Havets børn og På date med en morder, hvorfor du har rigeligt at tage fat på, så snart du har vendt den sidste side i denne nervepirrende historie.