Lydbøger » Kærlighed

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kærlighed Lydbog

4.5/5

Forfatter: Anders Agger, Mingo Nørager

lydbog og e-bog

Introduktion

Med værket ved navn Kærlighed har TV-journalisten Anders Agger og fotografen Mingo sat scenen for en fortælling i kærlighedens tegn. Lyt til Kærlighed lydbog og dyk ned i vanvittige, spændende og mystiske fortællinger om kærlighed. Lær mere om, hvad der sker, når mennesker forelsker sig, og hvordan det kan få os til at gøre ting, som vi ellers ikke ville have gjort.

Undervejs møder de to hovedpersoner kendte danskere som Tina Dickow og Renée Toft Simonsen. Sammen bliver der fortalt fortællinger om kærlighed, og du kan lytte til dem nu med Kærlighed lydbog. Anders Agger og Mingo har samlet disse fortællinger i Kærlighed.

Informationer:

Oplæser: Morten Thunbo, Anders Agger, Jette Sophie Sievertsen
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 6 timer og 31 minutter

Kærlighed: Handling

Bogen ved navn Kærlighed er skrevet af Anders Agger samt fotografen Mingo. De to rejsekammerater har rejst verden rundt for at få at dele spændende oplevelser med hinanden. Resultatet er fortællingen, som du kan læse i bogen eller lytte til i Kærlighed lydbog gratis. Det er en fortælling om Kærlighed, der er fremstillet på smukkeste vis.

Anders Agger er en TV-journalist, mens Mingo er fotograf. I denne fortælling beskriver de to alt det spændende, vanvittige og mystiske, der kan ske, når mennesker forelsker sig i hinanden. De to beskriver selv, at det er en umulig opgave at beskrive følelsen til bunden, men de gør i Kærlighed lydbog et helhjertet forsøg.

I løbet af Kærlighed bogen møder vi kendte danskere som Tina Dickow, Kjartan Arngrim og Renée Toft Simonsen. Vi møder dog også mindre kendte danskere og hører deres unikke fortællinger om, hvad kærlighed er. Alt dette er med til at give læseren stærke fortællinger om dybe følelser, der giver anledning til eftertanke.

De to hovedpersoner i Kærlighed fortæller selv, at uanset vores alder, så er vi alle skyldige i dybe kærlighedshistorier på et tidspunkt i vores liv. For de flestes tilfælde sker det flere gange i løbet af et liv. Disse dybe kærlighedshistorier overgår som oftest virkeligheden. Lyt til Kærlighed lydbog gratis og tag del i denne fascinerende fortælling fortalt af Anders Agger og Mingo.

Kærlighed er en fortælling om nogle af de dybeste følelser, som vi mennesker har. Læs Kærlighed og få et indblik i fortællinger, der kan være med til at gøre dig et større indblik i mennesket.

Om forfatteren: Anders Agger & Mingo Nørager

Kærlighed er skrevet af Anders Agger og Mingo Nørager. Agger er for de fleste kendt for sit arbejde som TV-journalist, men nu er han altså tilbage i selskab med Mingo Nørager i Kærlighed bogen. Baggrunden var, at han efter 10 års pause fandt sammen med moderen til sine børn igen.

Agger beskriver selv, at han er en af meget få journalister, der ikke selv har skrevet en krimi. Faktisk har han aldrig rigtig haft trang til at udgive en fiktiv bog. Men efter at have allieret sig med fotografen Mingo prikkede nysgerrigheden hurtigt til ham, og de to gik i gang.