Lydbøger » Kærlighed ved første hik

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Kærlighed ved første hik Lydbog

4.1/5

Forfatter: Dennis Jürgensen

lydbog og e-bog

Introduktion

Kærlighed ved første hik er en ikonisk ungdomsbog, som langt de fleste danskere kender til i den ene eller anden afskygning. Det er historien om den kærlighedsramte Viktor. Han er ramt ufatteligt hårdt af den meget lokale Anja-epidemi, som ingen andre lader til at være blevet ramt af.

Kærlighed ved første hik er en af de få ungdomsbøger, hvor vi får kærlighedshistorien set fra fyrens synspunkt. Det giver et forfriskende pust over, hvor akavet det kan være at være ung og smaskforelsket i en pige, som man aldrig troede, man havde en chance hos. Kærlighed ved første hik er en humørbombe af akavede følelser, som du ikke bør snyde dig selv for.

Informationer:

Oplæser: Per Pallesen
Sprog: Dansk
Kategori: Ungdomsbøger
Længde: 2 timer og 21 minutter

Kærlighed ved første hik: Handling

I København går Viktor på gymnasium, og alt er lige som det skal være. Indtil den dag, hvor ulykken rammer ham, og han må indse, at han lider af den meget lokale og meget alvorlige Anja-epidemi i Kærlighed ved første hik lydbog. Ingen af hans kammerater lader til at lide af det, hvilket kun gør det endnu svære for Viktor at finde rundt i sine følelser.

I Kærlighed ved første hik lydbog gratis er Anja den pige på gymnasiet, som alle andre drenge snakker om og med. Viktor står lidt ude på sidelinjen, og tør slet ikke begynde på at få kontakt til Anja. Indtil hans venner beslutter sig for at holde årets bedste nytårsfest, hvor Anja også kommer med.

Der er bare et par problemer. Anja bliver straks omringet af alle de andre fyre, som vil danse med hende. Alt imens Viktor står i hjørnet og kan ikke få styr på sin nervøse hikke, til trods for alverdens kreative hikkekure fra vennerne i Kærlighed ved første hik lydbog. Heldigvis har Anja den perfekte hikkekur. Viktor skal bare hikke en gang mere, og så vil Anja kysse ham. Viktor anstrenger sig ihærdigt, men pludselig er hans hikke væk i Kærlighed ved første hik lydbog. Alligevel forbarmer Anja sig over ham, og fra da af begynder deres meget akavede og anderledes forhold.

I Kærlighed ved første hik lydbog gratis får læseren at se, hvor svært det kan være at være fyren og være absolut hovedkulds forelsket i en pige, som alle andre altid sagde var utilgængelig. Det resulterer også i en lang række komiske begivenheder i Kærlighed ved første hik.

Om forfatteren: Dennis Jürgensen

Dennis Jürgensen har skrevet et hav af ungdomsbøger, som tager alverdens emner op. Det er alt lige fra den svære første forelskelse, som i Kærlighed ved første hik, til langt mere dramatiske og overnaturlige problemer i en række fantasy-ungdomsbøger. Derudover har Dennis Jürgensen også skrevet en række krimier til voksne.

Kærlighed ved første hik blev i 1990’erne et kæmpe hit i biograferne med Robert Hansen og Sofie Lassen-Kahlke i titelrollerne. Filmen blev så populær hos danskerne, at der senere blev lavet yderligere fire film om Anja og Viktor. Det er med stor sandsynlighed også denne version, som mange bedst kender Anja og Viktor fra, men ingen bør snyde sig selv for den oprindelige historie med Dennis Jürgensens originale humor.