Lydbøger » Kærlighedens år

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Kærlighedens år Lydbog

4.2/5

Forfatter: Johanne Mygind

lydbog og e-bog

Introduktion

Kærlighedens år er en vanvittigt rørende roman, der tager fat på det store spørgsmål om at finde sig selv i en tid, hvor der konstant bliver stillet spørgsmål og krav til din person. Det er en historie om flere kvinder, der må forsøge at se i øjnene og finde ud af, hvem de er, og hvor de kommer fra.

Kærlighedens år starter måske ud med at være Nannas historie, men som hun begynder at undersøge sin egen families historie, går det mere og mere op for Nanna og læseren selv, at der hele tiden er mange flere historier at fortælle om alle kvinder i Nannas familie og omgangskreds.

Informationer:

Oplæser: Judith Rothenborg, Tammi Øst & Johanne Mygind
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 9 timer og 42 minutter

Kærlighedens år: Handling

Kærlighedens år lydbog præsenterer læseren for den nyskilte Nanna, der nu skal forsøge at finde ud af, hvordan hendes liv skal se ud som mor til tre børn i en ny lejlighed beliggende på Sydhavnen. Hele sit liv har Nanna gjort det til sit arbejde at fortælle historier på den ene eller anden måde. Nu hvor hun arbejder som dokumentarist og podcaster, er der stadig en historie, hun aldrig har haft modet til at fortælle i Kærlighedens år lydbog gratis.

Men i sin nye tilværelse finder Nanna modet til at fortælle sin egen historie, og dermed også sin mors historie. Moderen, Elisabeth, havde en spraglet ungdom, hvor hun i løbet af 1970’erne stod i fronten hos de berygtede Rødstrømper. Det var en tid, hvor Elisabeth ikke blot var smuk, men også feteret for sin betydelige rolle i Kærlighedens år lydbog. Det er bare slet ikke den side af sin mor, som Nanna kender til. Nannas mor fandt sikkerhed hos sine forældre, da hun i sin tid brød med Nannas far og den evige kamp for kvinders rettigheder.

Da Nanna begynder at grave i fortiden, dukker der historier frem om kvinderne i hendes familie i Kærlighedens år lydbog gratis. Foruden Elisabeths historie om at kæmpe for feministiske forandringer, men stadig at være bange for at stå ved en dyb forelskelse i en anden kvinde, er der også mormorens historie og en drøm om at blive læge, men som hun må se forsvinde mellem hænderne, da hun opdager, at hun er gravid i Kærlighedens år lydbog.

Om forfatteren: Johanne Mygind

Kærlighedens år er Johanne Myginds første skønlitterære roman, der fortæller en historie om en familie og de kvinder deri, som har levet halve liv det meste af tiden. Det er en befriende historie om forholdet mellem mødre og døtre, og de skjulte fortællinger om hver deres liv, som de hele tiden forsøger at holde fra hinanden. Det er historien om den kamp, der spænder over tre generationer for at få den frihed, som de alle drømmer om.

Kærlighedens år er en medrivende roman, der får dig til at stille spørgsmål omkring din egen position i livet som kvinde. Det er en bog om at finde sig selv i en ny tilværelse, og om at finde ud af, hvad man nu skal bruge sin tid på.