Lydbøger » Kærlighedens kraft

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Kærlighedens kraft Lydbog

4.8/5

Forfatter: Louise L. Hay

lydbog og e-bog

Introduktion

Louise L. Hay har med Kærlighedens kraft skabt et værk, der tager fat i en af de vigtigste følelser for et menneske, nemlig kærligheden. Kærlighed er noget, som vi alle føler på et tidspunkt i vores liv, og det er en af de stærkeste følelser, som vi kan føle for et andet menneske. Kærlighedens kraft lydbog fortæller os dog, at det ikke kun handler om at elske andre. Faktisk er det lige så vigtigt at elske sig selv.

Hay fortæller dog, at det at elske os selv faktisk er ret svært på grund af en række følelsesmæssige barrierer. Lyt til Kærlighedens kraft lydbog gratis og find ud af, hvordan du selv kan overkomme disse barrierer og leve et mere positivt liv. Der er masser af vigtig information i dette værk, der kan være med til at skabe mere glæde i hverdagen.

Informationer:

Oplæser: Maria Stokholm
Sprog: Dansk
Kategori: Religion og spiritualitet
Længde: 6 timer og 24 minutter

Kærlighedens kraft: Handling

Louise L. Hay har skrevet værket ved navn Kærlighedens kraft. I Kærlighedens kraft tager forfatteren fat i et vigtigt emne, hvilket handler om at have kærlighed til sig selv. Louise L. Hay beskriver nemlig selv i Kærlighedens kraft, at hendes eget bud er at elske sig selv, hvilket herefter kan være med til at give dig indre styrke. Ifølge Kærlighedens kraft lydbog er dette bud essentielt, når det kommer til at leve et godt og stabilt liv.

Lyt til Kærlighedens kraft lydbog gratis og hør om alle de følelsesmæssige barrierer, som mange af os mennesker må overvinde, når det handler om at finde kærlighed til sig selv. Lyt til Kærlighedens kraft lydbog og hør Hay beskrive de trin, som man skal i gennem for at overvinde disse barrierer og komme til at elske sig selv.

Det første trin i Kærlighedens kraft er at lære at lytte til sig selv og dernæst at tro på sine fornemmelser. Dernæst beskriver Kærlighedens kraft lydbog, at man derefter skal tage hånd om og udtrykke sit kreative jeg. Hay beskriver selv i Kærlighedens kraft, at man skal tage sig af barnet inde i sig selv. Når man er i stand til dette, så vil man kunne følge sig mere fri for angsten for at blive gammel.

Selv det, som Hay beskriver, kan virke let, så er der ifølge Kærlighedens kraft en række betingelser. Den første betingelse handler om, at man skal erkende, at man har et behov for at forandre sig selv. For Hay handler dette om, at man skal have kærligheden i centrum.

Lyt til Kærlighedens kraft lydbog gratis og hør Louise L. Hay give sit bud på, hvordan vi får kærligheden i centrum og udnytter Kærlighedens kraft.

Om forfatteren: Louise L. Hay

Louise L. Hansen står bag Kærlighedens kraft, hvor hun tager fat i, hvorfor kærlighed er så vigtigt for os mennesker, og hvad vi får ud af den. Det var dog med et andet værk, at hun debuterede på den litterære scene. Debutværket var nemlig ”You Can Heal Your Life”, der udkom i 1984. Siden da har forfatteren udgivet en række selvhjælpsbøger. Lyt til Kærlighedens kraft og få del i endnu en selvhjælpsbog af denne forfatter.

Udover sit virke som forfatter har Louise L. Hay også startet sit eget publiceringsfirma, hvor hun i skrivende stund har udgivet værker for mere end 130 forskellige forfattere.