Lydbøger » Kærlighedsbrevet

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kærlighedsbrevet Lydbog

4.4/5

Forfatter: Lucinda Riley

lydbog og e-bog

Introduktion

Er du klar til endnu et hæsblæsende eventyr fra bestsellerforfatteren til De syv søstre, Lucinda Riley. Denne gang er det en historie om at finde sandheden bag et gammelt brev, der summer af kærlighed.

De fleste kender allerede den medrivende skrivestil, som efterhånden har gjort Lucinda Riley til et verdensnavn, og den er også at mærke mellem siderne i Kærlighedsbrevet. Det udvikler sig hurtigt til en jagt på sandheden, som også får konsekvenser for det britiske kongehus i Kærlighedsbrevet. Det er op til en enkelt journalist at finde frem til sandheden bag en række breve, som indeholder kryptiske kærlighedserklæringer. Undervejs dukker der andre sandheder op, som kommer til at ændre på mange ting.

Informationer:

Oplæser: Maria Stokholm
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 15 timer og 11 minutter

Kærlighedsbrevet: Handling

Kærlighedsbrevet lydbog er historien om den jagt, som journalisten Joanna pludselig befinder sig på. Jagten tager hende med rundt i London i sin søgen efter sandheden. Joanna arbejder som journalist, og en dag består hendes arbejde i at skrive om en meget særlig mindegudstjeneste. Det er den yderst berømte skuespiller, Sir James Harris, som for nyligt er død og allerede er meget savnet i Kærlighedsbrevet lydbog gratis. Det bevidner antallet af deltagere til begravelsen om.

Joanna gør sit bedste for at holde sig i baggrunden, men alligevel bliver hun forstyrret af en ældre kvinde, som Joanna må hjælpe hjem efter et ildebefindende. Da kvinden sender et takkebrev for Joannas hjælp til hendes arbejdsplads, er det ikke kun et takkebrev i Kærlighedsbrevet lydbog. Udover takkebrevet er der også et særdeles gammelt kærlighedsbrev, som indeholder et par mystiske sætninger, der straks sætter Joannas journalisthjerne på overarbejde.

Joanna begynder med det samme at spekulere på, hvem de elskende i brevet var, og hvad der bragte dem sammen i sin tid. Efter en formel frokost med barnebarnet til den afdøde skuespiller, begynder Joannas eget hjerte også at banke lidt hurtigere i Kærlighedsbrevet lydbog gratis.

Som Joanna undersøger sagen om det gamle kærlighedsbrev, dukker der flere og flere mystiske begivenheder op. For eksempel det faktum, at de sorte ravne, der våger over Tower of London forsvandt samme dag, som sir James Harris døde. Kan det være et tilfælde, eller er det virkelig første ulmende varsel om monarkiets undergang, der er begyndt? Og hvad har det hele at gøre med det mystiske kærlighedsbrev, som Joanna er kommet i besiddelse af i Kærlighedsbrevet lydbog.

Om forfatteren: Lucinda Riley

Lucinda Riley modtager altid stor ros for langt de fleste af sine romaner, og det er ingen undtagelse med Kærlighedsbrevet. Denne enkeltstående historie er lige så medrivende og spændende, som enhver anden af Rileys interessante fortællinger. Hvis du allerede har læst flere af bøgerne i serien om De syv søstre, kan du roligt begynde på mange af Rileys enkelte romaner.

Kærlighedsbrevet er en interessant fortælling om fortiden og kærligheden, og hvilken indflydelse de begge kan have på en enkelt person, der ikke kan lade være med at undersøge dem begge. Lucinda Riley formår altid at skrive en historie, som du får svært ved at give slip på, når først du er begyndt på den.