Lydbøger » Kakerlakkerne

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Kakerlakkerne Lydbog

4.2/5

Forfatter: Jo Nesbø

lydbog og e-bog

Introduktion

Harry Hole er tilbage til endnu en underlig sag i Kakerlakkerne. Denne gang bliver læseren sendt med Harry Hole hele vejen til Bangkok, hvor han skal være med til at forhindre en national skandale, der bare venter på at bryde ud. I første omgang var det blot en mordsag, som Harry Hole fik til opgave at lægge låg på i Kakerlakkerne.

Men som beviserne dukker op, og Harry Hole løfter sløret for detaljerne, går det op for ham, at der er flere ting, der kribler i væggene end bare hemmeligheder. Harry Hole må nu forsøge at bringe fakta ud i dagens lys i Kakerlakkerne.

Informationer:

Oplæser: Bent Otto Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 50 minutter

Kakerlakkerne: Handling

I Kakerlakkerne lydbog sendes Harry Hole endnu engang til udlandet for at redde ud i en ulykke, der involverede en normand. Denne gang er det den norske ambassadør, som bliver fundet myrdet i Bangkok. For at gøre sagen endnu mere delikat bliver liget af den norske ambassadør fundet i et bordel. Hjemme i Norge er regeringen klar over, at det er en skandale, der bare venter på at springe i luften. Derfor sender de Harry Hole afsted i Kakerlakkerne lydbog gratis.

I Kakerlakkerne lydbog har ambassadøren overraskende tætte forbindelser til den norske statsminister. Det er en kendsgerning, som kan have de værste resultater hjemme i regeringen. Imens Harry Hole sendes afsted, begynder regeringen at planlægge, hvordan en uundgåelige skandale måske alligevel kan undgås.

I Thailand begynder Harry Hole at undersøge sagen om den myrdede ambassadør i Kakerlakkerne, og som beviserne dukker op, går det op for Harry Hole, at det ikke blot handler om et simpelt mord. Der går ikke længe, før han bliver viklet ind i den grusomme og forvirrende verden af sexarbejdere i Thailand. Det er et univers skabt til at tilfredsstille alverdens lyster, hvor der bliver kigget den anden vej, når der skal sættes en alder på i Kakerlakkerne lydbog gratis.

Alt imens Harry Hole skal opklare en mere og mere mystisk sag, forsøger han samtidig at få styr på sine egne følelser. Hvilket han gør med en hel del alkohol for at holde sine egne spøgelser på afstand. I Thailand må han stå ved sine egne handlinger og baggrund for, at han kan opklare en sag med mange følsomme elementer i Kakerlakkerne lydbog. 

Om forfatteren: Jo Nesbø

Kakerlakkerne er den anden bog om Harry Hole af den norske forfatter Jo Nesbø. Jo Nesbø er hos langt de fleste mest kendt for sin serie om Harry Hole, som han har brugte mange år på at skrive om. Serien om den prøvede detektiv endte med at blive på hele 12 bøger, som alle er oversat til dansk.

For hver bog om Harry Hole slog Nesbø sig fast som en del af kernen af skandinaviske krimiforfattere, og det er ingen overraskelse, at stort set alle bøgerne om Harry Hole endte på bestsellerlisterne.

Siden han færdiggjorde serien om Harry Hole, begyndte Jo Nesbø at skrive en børnebogsserie om Doktor Proktor.