Lydbøger » Kålhydrater

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kålhydrater Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jane Faerber & Anette Sams

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvor meget kål spiser du i din kost? Sikkert ikke synderligt meget, men med Kålhydrater kan du nemt komme til at spise meget mere kål i din hverdag. Ved at skifte mange råvarer ud i din kost med kål, kan du også skære betydeligt ned på kulhydrater i din kost. 

Det er videnskabeligt bevist, at en ændring i kostvaner kan få betydning for dit helbred, hvilket du også kan læse mere om i Kålhydrater.

Bogen er forfattet af den erfarne ekspert i KETO og LCHF, Jane Faerber, der har skrevet flere bøger om kost og kostvaner, der fravælger kulhydrater for at forbedre kroppens helbred.

Informationer:

Oplæser: Anette Sams
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 1 time og 49 minutter

Kålhydrater: Handling

Kålhydrater lydbog er den nye kostbog om kostvaner, og om at skifte kulhydrater i din kost ud med andre råvarer. Det er bevist, at din kost kan have betydelig indflydelse på dit helbred, og når det gælder kulhydrater, gælder det især i forhold til sukkersyge, overvægt og andre sygdomme, der kan betragtes som livsstilssygdommme. Med Kålhydrater lydbog gratis får du en indsigt og en række opskrifter, som skal være med til at inspirere dig til en sundere hverdag.

I løbet af Kålhydrater lydbog får du desuden også et betydeligt indblik i, hvordan kålens biologi kan have sin effekt på kroppens biologi. Forfatter Anette Sams forklarer og fortæller dig, hvorfor de normale kulhydrater kan påvirke din krop så negativt. Til sammenligning med hvordan kål kan have en konkret modsat effekt på din krop. Du vil sikkert blive overrasket over, hvor stor grad de luftige kulhydrater i sukker, pasta og brød kan påvirke din krop, når du læser Kålhydrater lydbog.

Kulhydrater består som bekendt af sukkermolekyler, men hvert kulhydrat er alligevel forskellig i, hvordan den kan påvirke din krop rent biologisk. Hvis du vælger at udskifte enhver kulhydrat i din kost med kålhydrater, kan du blandt andet opnå et langt mere balanceret og sundere immunsystem. Det kan også påvirke dit blodsukker til det bedre, for slet ikke at tale om dine hormoner. 

Kort sagt, kan du med Kålhydrater lydbog gratis forbedre og styrke din krop betydeligt. Når du vælger at bevæge dig på denne nye vej i dit liv, kræver det selvfølgelig lidt hjælp, og derfor har Kålhydrater også 50 opskrifter, du nemt kan afprøve i dit eget køkken.

Om forfatteren: Jane Faerber & Anette Sams

Det ligger ikke fjernt fra forfatter Jane Faerber at skrive om en sundere livsstil. Hun begyndte i sin tid at blogge om at leve med LCHF, hvilket hun siden da har gjort til sin virksomhed. Hun har skrevet flere bøger/kogebøger om emnet. Du kan begynde med Spis dig mæt og glad og hendes andre bøger om LCHF, inden du begynder at kigge nærmere på de bøger, der handler om KETO.

Anette Sams har skrevet flere fagbøger og kogebøger om, hvordan sukker er med til at påvirke din krop. Derfor er samarbejdet mellem de to forfattere også forholdsvis oplagt, og Kålhydrater er det næste trin til at detoxe din krop.