Lydbøger » Kaliffen

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kaliffen Lydbog

4.1/5

Forfatter: Nis Jakob

lydbog og e-bog

Introduktion

For fjerde gang kan læseren tage på dramatiske efterforskninger med Wolf og Inessa. Kaliffen fortsætter direkte hvor Missil slap, og Wolf og Inessa befinder sig pludselig i Paris, hvor de får travlt med at eliminere terroristernes skumle planer. 

Hjemme i København er der også gang i kampene mod narkogangstere, og politiet kan kun gøre deres bedste for at undgå død og ødelæggelse til sidst i Kaliffen.

Kaliffen er endnu en vanvittig thriller, der er både grusom og hæsblæsende på samme tid, og er næsten umulig at lægge fra sig, så snart du har vendt den første side. Wolf og Inessa fungerer godt som makkerpar, og kemien mellem de to er ubeskrivelig.

Informationer:

Oplæser: Henrik Hartvig Jørgensen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 2 minutter

Kaliffen: Handling

Kaliffen lydbog udspiller sig gennem flere forskellige historier, der til sidst kommer til at ende i et stort kaos, som det bliver op til Wolf og Inessa at råde bod på. Men inden da, skal de første rydde op i deres egne liv hver for sig i Kaliffen lydbog gratis.

Wolf er tilbage i København, hvor han pludselig befinder sig i en razzia, der tager en drastisk drejning. Med lidt hjælp fra hinanden ender Wolf og B&O med at stjæle mere end syv millioner kroner fra en narkobande i København. De gør det velvidende, at det ville skabe problemer for dem, men ingen af dem havde nok forudset, hvor store problemer det ville ende med at være i Kaliffen lydbog. Ikke mindst for den lille politienhed, som ikke altid følger politiets faste regler, og hvor den unge Sarah arbejder.

I mellemtiden gemmer Inessa sig i Østrig, men hun hader hvert eneste minut af det. Spike har sørget for at indkvartere hende i en mindre by, hvor det ville vække mindst opsigt. Men det er for minimalistisk til Inessa, der bare savner Vladimir og den hverdag, hun havde før. Inessa er overbevist om, at den frygtede seriemorder, Nils, er død, og hun er derfor ikke i fare, hvis hun vælger at rejse hjem til Moskva igen. Hvilket hun gør, i den naive tro, at der ingen trusler er længere i Kaliffen lydbog gratis.

Kaliffen lydbog har sit navn efter den syriske flygtning, der har optaget residens i Paris, og hvor vedkommende nu er leder af en terrororganisation. Wolf og Inessa bliver sendt afsted for at sætte en stopper for Kaliffens planer, der ikke kun er rette mod Frankrig, men også hele vejen til København.

Om forfatteren: Nis Jakob

Det er fjerde gang Nis Jakob er klar til at forbløffe læseren med sin højspændte dramafortællinger om Wolf og Inessa. Serien udkom for første gang i 2018, hvor den første bog En død russer fik en voldsomt pæn modtagelse. Siden da har Nis Jakob kun gjort sin skrivestil og sine historier endnu mere medrivende i takt med, at internationale skandaler også bliver en del af plottet. 

Anmelderne er overordentlig glade for Nis Jakobs krimier, og hans bøger er så vellidte, at de også er blevet solgt til udgivelse i Sverige. Kaliffen er den fjerde i serien, som fortsætter direkte hvor Missil slap. Du skal være forberedt på at sidde længe med disse pageturners til langt ud på natten, når du først begynder på dem.