Lydbøger » Kammerherrens nye klæder

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Kammerherrens nye klæder Lydbog

4.1/5

Forfatter: Hanne Sindbæk, Niels Sandøe & Thomas Svaneborg

lydbog og e-bog

Introduktion

Det er ikke alle, der kan prale af at arbejde sig op fra en næsten ikkeeksisterende uddannelse, til at få lov til at arbejde som kammerherre for dronningen. Men en enkelt person i Danmark kan fortælle den historie, fordi han har arbejdet hårdt i hele sin karriere. Kammerherrens nye klæder er netop historien om Fritz Schur, der har opnået en betydelig karriere på ingen tid.

Kammerherrens nye klæder ser nærmere på det liv, der førte Fritz Schur til dronningens gemakker og den person, der gemmer sig bag et navn, som kun de færreste i landet alligevel kender til. Kammerherrens nye klæder er skrevet mellem flere journalister.

Informationer:

Oplæser: Janek Lesniak
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 9 timer og 34 minutter

Kammerherrens nye klæder: Handling

Kammerherrens nye klæder lydbog ser nærmere på en enkelt mand, som har formået at bruge hele sin karriere på en måde, som ingen andre har. Fritz Schur er et navn, som man skal være en del af en magtfuld inderkreds for at kende til. For det er i den store og magtfulde inderkreds, at Schur har gjort sin karriere, hvilket Kammerherrens nye klæder lydbog gratis fortæller om.

Siden Schur første gang mødte Anders Fogh Rasmussen i sine unge dage, har han arbejdet hårdt for at nå til den position, han har den dag i dag. Schurs karriere bragte ham vidt omkring, hvilket de fleste ikke havde regnet med, eftersom hans eneste uddannelse var to år på en handelsskole. Men som Kammerherrens nye klæder lydbog kan fortælle, kan man sagtens blive leder af store virksomheder uden den mindste smule ledererfaring. 

Schur havde i en periode af sin karriere en fornem titel som bestyrelsesformand for ikke mindre end tre betydningsfulde selskaber i Danmark. Kammerherrens nye klæder lydbog gratis løfter sløret om, hvordan Schur både har arbejdet i toppen hos SAS, Dong Energy og PostNord, inden han landede i stillingen som kammerherre hos dronningen.

Kammerherrens nye klæder lydbog ser nærmere på det liv, som førte Fritz Schur til toppen af samfundet. Hvordan lykkedes det ham at stige så gevaldigt til tops, det er det store spørgsmål, som de tre journalister forsøger at besvare.

Det er en bog til den erhvervsinteresserede, som selv har ambitioner om at nå langt i livet. Måske der kan findes en del inspiration i Fritz Schurs liv og karrierevalg.

Om forfatteren: Hanne Sindbæk, Niels Sandøe & Thomas Svaneborg

De tre journalister bag Kammerherrens nye klæder er Niels Sandøe, Thomas Svaneborg og Hanne Sindbæk. Sammen har de kigget nærmere på den mand, som tilsyneladende har fundet til toppen af Danmarks samfund, uden nogen har lagt mærke til det. I bogen ser de tre journalister nærmere på den mand, og de myter han har efterladt bag sig i sin lange karriere for at skabe sit eget navn.

Det er første udgivelse for Thomas Svaneborg, mens Niels Sandøe og Hanne Sindbæk begge har udgivet andre bøger hver for sig. Kammerherrens nye klæder er først bog, hvor de alle tre arbejder sammen på denne måde.