Lydbøger » Kampen for at overleve

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kampen for at overleve Lydbog

4.5/5

Forfatter: Kevin Lewis

lydbog og e-bog

Introduktion

Der findes desværre stadig historier, der kan ryste din tro på menneskeheden gevaldigt. Kampen for at overleve er den slags historie, fordi den handler om et barns uskyld. Det er historien om Kevin Lewis, som hele sit barndomsliv bliver overset af sine forældre, fordi de ikke er i stand til at være forældre. Kampen for at overleve er baseret på sande begivenheder, hvilket gør den endnu mere hjerteskærende og sørgelig. 

Ikke nok med at Kampen for at overleve fortæller en sørgelig historie om Kevins forældre og deres vaklende forældreskab, så handler Kampen for at overleve først og fremmest om Kevin, og de ar hans barndom har givet ham.

Informationer:

Oplæser: Emil Birk Hartmann
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 7 timer og 17 minutter

Kampen for at overleve: Handling

Kampen for at overleve lydbog er historien om Kevin Lewis. Kevins historie er brutal og sørgelig, men desværre heller ikke den eneste af sin slags. Men det gør den ikke mindre vigtig. For som historien i Kampen for at overleve lydbog gratis fortæller, har Kevin ikke haft verdens bedste barndom. Gennem hele sin barndom er Kevin dagligt blevet udsat for den ene eller den anden form for tortur af sine forældre. Det kan være alt lige fra fysisk tortur til psykisk tortur, som er en del af Kevins hverdag.

Kampen for at overleve lydbog fortæller, at der er dage, hvor Kevin slet ikke får mad, og han bare bliver overladt til sig selv. I modsætning til sine forældre kan Kevin ikke drukne sine sorger og smerter med alkohol, og han må finde andre måder at overleve de mange ydmygelser, som forældrene dagligt udsætter ham for.

Kampen for at overleve lydbog er en barsk fortælling om en barndom, der er fyldt med vold og overgreb i den ene eller anden forstand. Det er en historie om forældre, der aldrig skulle have været forældre, og et barn, der kæmper for at finde en positiv vej frem i livet. Til trods for alle odds er Kevin en kløgtig dreng, og han bruger alle sine evner på at komme videre i sit liv og væk fra sine forældre i Kampen for at overleve lydbog gratis.

Det lykkedes da også til sidst, men selv ikke et liv i plejefamilier og på børnehjem kan frelse Kevin fra den vej, han allerede var på vej ud på og har svært ved at tilpasse sig på. 

Om forfatteren: Kevin Lewis

Med Kampen for at overleve har Kevin Lewis skrevet sin egen barske fortælling om en barndom, som intet barn bør udsættes for. Det er Kevin Lewis’ første og eneste udgivelse, men den er så rørende og brutal, at den rammer enhver læser, hvor den skal. 

Kampen for at overleve er en historie om en lille dreng, der gang på gang bliver svigtet, men som alligevel desperat forsøger at finde et gran af omsorg fra sine forældre. Det er en historie om at finde vej i livet på trods af konstant modstand, som på et eller andet tidspunkt kun lader dig tænke på en udvej.