Lydbøger » Kampen om fremtiden

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kampen om fremtiden Lydbog

4.1/5

Forfatter: Thomas Terney

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvor meget ved vi om kunstig intelligens? Hvorfor spiller det så stor en rolle i vores visioner om fremtiden? Måske er det takket været den store indflydelse, science-fiction har fået i vores verden. Men science-fiction er måske ikke så langt fra realiteten, som vi går og tror. I Kampen om fremtiden bliver der belyst nærmere om emnet kunstig intelligens. Men i stedet for at se nærmere på emnet som et fænomen, bliver der gået mere systematisk til værks.

Kampen om fremtiden er et samfundskritisk blik på det 21. århundrede, og hvordan udbredelsen af kunstig intelligens formerer sig mere og mere.

Informationer:

Oplæser: Thomas Terney
Sprog: Dansk
Kategori: Faglitteratur
Længde: 3 timer og 56 minutter

Kampen om fremtiden: Handling

Kampen om fremtiden lydbog sætter fokus på spørgsmålet om kunstig intelligens, og hvad det helt præcis er. Men også hvorfor det er et emne, der bliver ved med at være så umådeligt interessant for mange mennesker. Mest interessant er det dog at se nærmere på, i hvor høj grad kunstig intelligens kan få indflydelse på vores fremtid i Kampen om fremtiden lydbog gratis.

For mange store virksomheder i verden har allerede gjort brug af kunstig intelligens til deres fordel. Det er en del af virksomheden, som de fortsat skyder mange penge i, fordi udviklingen af samme ændrer sig dag for dag sammen med den generelle teknologiske udvikling. I takt med deres voksende engagement bliver der ved med at dukke mindre virksomheder op, der arbejder med at anvende den kunstige intelligens. Disse virksomheder bliver støttet af store investorer med henblik på at revolutionere hele sektoren, hvor kunstig intelligens bliver anvendt, som det beskrives i Kampen om fremtiden lydbog.

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at store lande som USA, Rusland og Kina har startet et uofficielt kapløb om at være de førende, når det gælder emnet kunstig intelligens i Kampen om fremtiden lydbog gratis. Det er et kapløb om magten i fremtiden og et spørgsmål om, hvem der får lov til at sidde på toppen af markedet.

Kampen om fremtiden lydbog sætter fokus på et forholdsvis abstrakt emne, som mange ikke har den store viden om. Derfor giver den også et bedre indblik i, hvad kunstig intelligens helt præcist er, og hvordan det hænger sammen med biologiske principper.

Om forfatteren: Thomas Terney

Kampen om fremtiden er skrevet af Thomas Terney, hvis hensigt er at give et indblik i, hvordan kunstig intelligens har det med at påvirke mennesker og deres forhåbning om magt på et kæmpe internationalt marked. Det er første gang, at der på dansk er skrevet en bog, der er så udførlig og let at forstå, når det kommer til et så komplekst emne, som kunstig intelligens er.

Med Kampen om fremtiden får du en grundig bog, der guider dig til at forstå langt mere om kunstig intelligens, og hvorfor du selv bør tænke over, hvordan du ville anvende denne, hvis du fik muligheden.