Lydbøger » Kaninen der så gerne ville sove

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Kaninen der så gerne ville sove Lydbog

4.5/5

Forfatter: Carl-Johan Forssén Ehrlin

lydbog og e-bog

Introduktion

Det er muligt både at få Kaninen der så gerne ville sove som fysisk bog, e-bog og som lydbog. For at få flest mulige fordele ud af bogen, anbefaler vi, at man lader sit barn høre den som lydbog fremfor at læse den op selv. Dette skyldes, at du ved at lade barnet høre bogen som lydbog er mere sikker på, at bogen bliver oplæst på den bedst mulige måde. Herved sikres det, at barnet får mest mulig beroligelse ud af at høre bogen. Samtidig undgår man at forstyrre sit barn med at finde ro lige inden sengetid.

Man kan høre Kaninen der så gerne ville sove lydbog på Bookbeat, Chapter og Mofibo. Disse er nogle af de mest populære lydbogstjenester i Danmark og har oceaner af bøger. Du kan derfor være sikker på at kunne finde noget både til børn og voksne.

For at høre lydbøger gratis på, skal du blot følge instruktionerne her på siden. Hvis du ikke ønsker at være betalende medlem, skal du afmelde dig inden, at prøveperioden udløber. Hvis du ønsker, at dine børn skal høre andre bøger, kan du eventuelt læse om Dyrene i Hakkebakkeskoven.

Informationer:

Oplæser: Lars Thiesgaard
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 30 minutter

Kaninen der så gerne ville sove - handling

Kaninen der så gerne ville sove lydbog, er en fantastisk bog for dit barn at høre inden sengetid. Langt de fleste forældre kender til, at ens børn har svært ved at finde ro og lægge sig til at sove. Dette kan resultere i nogle lange og trælse aftener. Med Kaninen der så gerne ville sove kan man prøve en ny måde til at få ens børn til at sove på. Bogen handler om Kalle Kanin. Kalle Kanin kan ikke sove på trods af, at han rigtig gerne vil.

Med godnathistorien om Kalle Kanin, slapper børn af på en helt anden måde. Fortællingen skal herved være med til at få børn til at falde hurtigere i søvn og til at sove bedre. Sproget i fortællingen er skrevet på en særlig beroligende måde. Dette er blandt andet gjort ved ekstra betoning af sætninger og ord. Bogen er skrevet af forfatter, coach og adfærdsforsker Carl-Johan Forssén Ehrlin, hvorfor du kan være sikker på, at der er ekspertviden bag bogen.