Lydbøger » Kaninjægeren

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kaninjægeren Lydbog

4.5/5

Forfatter: Lars Kepler

lydbog og e-bog

Introduktion

Forfatternavnet Lars Kepler imponerede første gang de danske krimifans med Hypnotisøren, og nu er Kaninjægeren her til at forbløffe dig. Kaninjægeren er det sjette bind i krimiserien om Joona Linna.

Siden læseren sidst hørte om Joona, har han siddet i fængsel. Men nu bliver politiet nødt til at få ham ud af fængslet for at få hans hjælp til en yderst mærkværdig sag.

Kaninjægeren slår nemlig ikke bare folk ihjel, han inddrager også børn og børnerim i sine drab, hvorfor politiet er desperate efter at fange ham. Som sagen udvikler sig, står det klart, at politiet kæmper med tiden, før Kaninjægeren slår til igen.

Informationer:

Oplæser: Esben Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 14 timer og 51 minutter

Kaninjægeren: Handling

Kaninjægeren lydbog starter lige på og hårdt med en prostitueret, der får en oplevelse ud over, hvad hun havde taget betaling for. Gennem tågerne af stoffer bliver hun ene vidne til sin kundes drab, hvor gerningsmanden senere viser sig at være Kaninjægeren. Som den første politibetjent på stedet slår Saga Bauer fast, at dette ikke blot er et almindeligt drab. Kaninjægeren lydbog gratis åbner med et mord på en udenrigsminister, og det bliver hurtigt erklæret som terrorisme.

Noget modvilligt bliver statsministeren overtalt af Bauer til at kontakte Joona Linna, som de sidste to år har siddet i et yderst sikret fængsel. De kan ikke komme udenom, at de har brug for hans hjælp, og de giver ham derfor et meget attraktivt tilbud, som overtalelse til at hjælpe dem med at fange gerningsmanden i Kaninjægeren lydbog gratis.

Noget af det første Joona opfanger er, at den såkaldte terrorisme mere bare er en enkelt mands jagt på hævn. I Kaninjægeren lydbog arbejder Joona derfor ihærdigt på at få sit politiskilt tilbage for, at han kan fange gerningsmanden og bevise sine evner på ny.

Alt imens stifter læseren også bekendtskab med tv-kokken Rex i Kaninjægeren lydbog, som har lidt af et problem med alkohol – og udenrigsministeren. Hvorfor han også dukker op på overvågningsvideoerne fra mordnatten. Dog er det mere havenisser, der lider en brutal druknedød fra Rex’s hånd end så meget andet.

Joona og Bauer tvinges til at samarbejde, men de kæmper med tiden og flere døde betjente bliver desværre en del af deres sagsopklaring. Kan de nå at fange Kaninjægeren, inden han slår til igen?

Om forfatteren: Lars Kepler

Lars Kepler er pseudonymet eller kunstnernavnet, der dækker over makkerparret Alexandra og Alexander Ahndoril, som sammen skriver den ene brutale krimi efter den anden. De debuterede med Hypnotisøren tilbage i 2010, og siden er serien om Joona Linna vokset til hele otte bøger, hvor Kaninjægeren er den sjette i serien.

Krimierne fra Lars Kepler er absolut ikke for sarte sjæle. Hver bog bliver næsten mere og mere voldelig og brutal end den forrige, og de detaljerede beskrivelser kan være bekymringsvækkende for visse læsere. Men hvis du har læst alle andre bøger fra Lars Kepler, ved du allerede, hvad du går ind til, når du tager fat på Kaninjægeren.