Lydbøger » Kannibalens spor

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kannibalens spor Lydbog

4.6/5

Forfatter: Lars Elkjær

lydbog og e-bog

Introduktion

Kannibalens spor er den første i en ny krimiserie med Gabriel Hoffman og Mikael Conradsen. De to betjente er vant til at samarbejde om makabre sager, og som historien udfolder sig i Kannibalens spor, må de indstille sig på endnu et samarbejde.

For hvert nyt offer der bliver fundet, står det klart for Hoffman, at en seriemorder er løs. Mordene bliver mere og mere bestialske, og Hoffman indser hurtigt, at det er en sag, han ikke kan stå med alene. Hoffman arbejder på sin helt egen måde, som langt de fleste vil betragte som kontroversielt, og det går da heller ikke Conradsen forbi, da de begynder at samarbejde for at fange den makabre seriemorder i Kannibalens spor.

Informationer:

Oplæser: Thomas Gulstad
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 12 timer og 31 minutter

Kannibalens spor: Handling

Kannibalens spor lydbog begynder med at være en rolig kriminalroman. Gabriel Hoffman er ikke vant til de store eller alt for mørke sager i sit trivielle liv. Han har opbygget sig en virksomhed, hvor han specialiserer sig i at finde personer, som helst ikke vil findes. Dog på en lidt omvendt maner i Kannibalens spor lydbog gratis. Hoffman finder den savnede, før de pårørende er klar over, at de mangler en i deres familie. Først da optager Hoffman kontakten og begynder sit virkelige arbejde.

Men det vendes alt sammen på hovedet, da den ene bestialske sag efter den anden lander på hans skrivebord. For første gang kommer en kunde med en forespørgsel til Hoffman om at finde hendes mand, der har været forsvundet i mere end et år.

Hvad der skulle være en ganske nem og hurtig sag for Hoffman med hjælp fra Mikael Conradsen, udvikler sig hurtigt til at være noget ganske andet. For hver dag der går, indser de begge, at det ikke længere er et spørgsmål om savnede personer i Kannibalens spor lydbog. Det er snarere et spørgsmål om en gerningsmand, der er langt mere intelligent end det lokale politi. Og det er en gerningsmand, som ikke er bange for at sætte tænderne i sine ofre i Kannibalens spor lydbog gratis.

Dette er en hæsblæsende begyndelse på en krimiserie, som nemt kommer til at rive læseren med sig. Der sker noget i hvert kapitel, og sproget er så veldrejet, at læseren kun kan blive benovet og revet med. Det er ikke overraskende, at Hoffman og Conradsen kan komme ud for flere sager som i Kannibalens spor lydbog.

Om forfatteren: Lars Elkjær

Kannibalens spor er den første bog fra Lars Elkjær, men tager man anmeldernes mening med i betragtning kommer det ikke som nogen overraskelse, at der sagtens kan komme flere bøger fra Elkjær senere hen. Serien om Hoffman og Conradsen lægger i hvert fald op til mange flere sager, som deres lokale politi ikke har flere ressourcer til at bruge tid på.

Kannibalens sport er i en sådan grad en barsk krimi, som ikke er for sarte sjæle, men den er så absolut alle siderne værd at læse. Selvom plottet er genkendeligt, er der stadig plads til rigeligt med overraskelser, som efterlader læseren åndeløs.