Lydbøger » Kaptajn Dinesen

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Kaptajn Dinesen Lydbog

4.3/5

Forfatter: Tom Buk-Swienty

lydbog og e-bog

Introduktion

Lyt til Kaptajn Dinesen lydbog, der fortæller om Wilhelm Dinesens liv. Dinesen er den dag i dag måske bedst kendt for at være far til den danske forfatter Karen Blixen, men hans liv havde meget mere end dette at byde på. Tom Buk-Swienty har med den biografiske fortælling om Kaptajn Dinesen forsøgt at sætte fokus på en af samtidens mest fremtrædende karakterer.

Med historien om den eventyrlystne Kaptajn Dinesen er der ikke noget af sige til, at Karen Blixen senere arvede denne lyst form eventyr, der er så karakteristisk for hendes værker. Kaptajn Dinesen lydbog fortæller alle sider af kaptajnens liv, og du får nu mulighed for at dykke ned i detaljerne omkring hans liv i Kaptajnen lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Henrik Jandorf
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 13 timer og 38 minutter

Kaptajn Dinesen: Handling

Kaptajn Dinesen er den biografiske fortælling om Wilhelm Dinesen. Kaptajn Dinesen lydbog er fortalt i to bind og fortæller om den store kriger, eventyrer, forfatter og politiker. I dag er Kaptajn Dinesen også kendt som far til den store danske forfatter ved navn Karen Blixen. Wilhelm Dinesen fortjener dog ikke kun at være kendt som far til en anden kendt dansker, for han havde selv masser at byde på. Det er netop det, som forfatteren her sætter fokus på.

Lyt til Kaptajn Dinesen lydbog gratis og hør om en af de vigtigste grunde til, at Karen Blixen fik så stor eventyrlyst og fortælleglæde. Kaptajn Dinesen fandt nemlig selv store glæde ved at tage på eventyr, som det fremgår af denne fortælling. Hvis du foretrækker lydbøger, så er Kaptajn Dinesen lydbog indtalt på dansk af Henrik Jandorf.

Med udgivelsen af Kaptajn Dinesen har Tom Buk-Swienty forsøgt at sætte fokus på en af sin samtids mest fremtrædende karakterer. Buk-Swienty har selv udtalt, at Dinesen den dag i dag kan være en smule glemt på grund af sin datters storhed. Derfor har han med udgivelsen af Kaptajn Dinesen forsøgt at åbne folks øjne til kaptajnens storslåede liv.

Du kan nu lytte til Kaptajn Dinesen lydbog gratis og få del i historien. Hør om det politiske liv, livet på havet og livet som forfatter. Kaptajnen må nemlig siges at være en rigtig eventyrer, og du har nu rig mulighed for at dykke ned i de mange historier, som Dinesen samlede sammen gennem et langt liv.

Om forfatteren: Tom Buk-Swienty

Den danske historiker, forfatter og journalist står bag fortællingen om Dinesen, der portrætterer den kendte kaptajn. Hans forfatterskab blev indledt, da han var på et ophold i USA. Her gav han sig i kast med at skrive bøger, der foregik i USA. Senere returnerede han til Danmark, hvor han udviklede en nysgerrighed over for krigsfortællinger. Derfor gav han sig også i kast med at nærstudere krigen i 1864, hvilket blev til udgivelsen af Slagtebænk Dybbøl.

Efter udgivelsen af Slagtebænk Dybbøl, udkom senere opfølgeren Dommedag Als. Denne bog blev senere nomineret som årets historiske bog. I 2013 udkom herefter fortællingen om Dinesen, der adskiller sig markant fra de to tidligere bøger.