Lydbøger » Kaptajnen og Ann Barbara

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Kaptajnen og Ann Barbara Lydbog

4.3/5

Forfatter: Ida Jessen

lydbog og e-bog

Introduktion

I Kaptajnen og Ann Barbara har vi at gøre med en historie, der er baseret på virkelige hændelser. Vi følger en tysk kaptajn, der nu har valgt at slå sig ned på den jyske hede nær Viborg. Vi er mødt i en tid, hvor der er stor fokus på at udnytte landet i Danmark, og kaptajnen har store drømme.

Lyt til Kaptajnen og Ann Barbara lydbog og følg med i, hvordan kaptajnen jager sine drømme, der inkluderer materielle goder og kærlighed. Kærlighed finder han i en kvinde ved navn Ann Barbara. Følg med i, hvordan livet på den jyske hede udvikler sig i Kaptajnen og Ann Barbara af Ida Jessen.

Informationer:

Oplæser: Jens Albinus
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 11 timer og 53 minutter

Kaptajnen og Ann Barbara: Handling

Du kan med Kaptajnen og Ann Barbara nu få del i en historisk fortælling, der bygger på virkelige hændelser. Kaptajnen og Ann Barbara er skrevet af forfatteren Ida Jessen. Det er en historie, der foregår på den jyske hede. Kaptajnen og Ann Barbara foregår i midten af 1700-tallet, og man havde i Danmark et mål om at blive bedre til at udnytte landet omkring sig til at forbedre tilværelsen.

Kaptajnen og Ann Barbara lydbog introducerer os nu til en tysk kaptajn, der har store drømme for sig selv. Den tyske kaptajn er kompromisløs i sine drømme, der blandt andet inkluderer at få fat i den kvinde, som han elsker. Kaptajnen og Ann Barbara fortæller os nemlig, at kaptajnen er blevet ensom på sine gamle dage.

Han har valgt at slå sig ned på den jyske hede nær Viborg og er nu klar til at finde kærligheden. Lyt til Kaptajnen og Ann Barbara lydbog gratis og hør om kaptajnens kamp, der til tider bliver intens.

Den fortælling, som vi følger i Kaptajnen og Ann Barbara lydbog er baseret på virkelige hændelser. Kaptajnen var nemlig en rigtig historisk person, der befandt sig på den jyske hede, hvor han gjorde optegnelser.

Kaptajnen og Ann Barbara har det hele. Det er en nemlig en fortælling om kynisme, krig, hævn, disciplin og kærlighed. Lyt til Kaptajnen og Ann Barbara lydbog gratis og se, om kaptajnen får sine ønsker og drømme til at gå i opfyldelse. Kaptajnen og Ann Barbara lydbog er oplæst af Jens Albinus.

Om forfatteren: Ida Jessen

Ida Jessen blev født i 1964 i Gram i den sydlige del af Jylland. Herefter tog hun en kandidatuddannelse i litteraturhistorie og massekommunikation ved Aarhus Universitet. Som forfatter har Ida Jessen udgivet titler som for eksempel den historiske fortælling ved navn Kaptajnen og Ann Barbara. Hun debuterede dog med romanen Under Sten.

Som forfatter har Ida Jessen også modtaget et stort antal titler som Biblioteksprisen i 2002, BG Banks Litteraturpris i 2006 og De Gyldne Laurbær i 2010. Specielt Jessens arbejde med et spørgsmål om, hvad man gør, når ens tilværelse smuldrer, er et gennemgående tema i mange af værkerne.