Lydbøger » Karma, synkronicitet og mod

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Karma, synkronicitet og mod Lydbog

4.9/5

Forfatter: Rikke Hertz  

lydbog og e-bog

Introduktion

For at få en tid hos Rikke Hertz, så skal man først lige en tur på ventelisten, hvor man skal blive stående i 4 år. Men hun er ventetiden værd! Rikke Hertz arbejder som spirituel erhvervsrådgiver, og er kendt fra programmer som Nærkontakt.
Rikke Hertz mener at lykke er en menneskeret, og det vi alle ønsker i livet, er at være lykkelige.

I Karma, synkronicitet og mod, beskriver Rikke hvordan man ved at leve i overensstemmelse med karmaloven, kan lade sig guide af synkronicitet. Derudover skal man også have modet til at tro på, at der er en dybere mening med alt. Sådan skaber vi nogle rammer for et liv, hvor alt til sidst vil gå op i en højere enhed.
For at høre Rikke Hertz fortælle mere om dette, kan du lytte til Karma, synkronicitet og mod lydbog.

Informationer:

Oplæser: Rikke Hertz
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 4 timer og 18 minutter

Karma, synkronicitet og mod: Handling

I Karma, synkronicitet og mod, går Rikke Hertz i dybden med de 3 spirituelle kernebegreber. Karmalov, synkronicitet og mod. Hun lærer os kunsten at give ting videre, så lykken konstant vil cirkulere. Ved at læse bogen, får man øjnene op for karma, og det karmiske regnskab, og man lærer at integrere det i ens liv. Når først man har gjort det, så er der lige pludselig mere mening med livet. For at høre mere om hvordan dette kan gøres, kan du lytte til Karma, synkronicitet og mod lydbog gratis.

Bogen er skrevet på en læsevenlig måde, og den er meget tankevækkende. Rikke Hertz er en fantastisk formidler, så hvis man har et åbent sind, ville denne bog være perfekt læsning. Bogen kan påvirke ens livssyn, og der er mange konkrete metoder man kan tage i brug i eget liv, for at forbedre det.

Udover at give mange gode råd og værktøjer til at integrere karma, synkronicitet og mod i livet, så er det også på et dybt plan en meget personlig fortælling. Rikke Hertz går tæt på hendes egen spirituelle rejse, og hun fortæller hvordan hun ikke altid har haft nemt ved at finde vejen gennem livet. Hele hendes liv frem til hendes succes nu som voksen bliver fortalt, og man får et unikt indblik i hvem hun er som person.

Mest af alt fungerer Karma, synkronicitet og mod som en guide til dem som ønsker at leve efter enkle universelle love, hvorefter man kan forandre sit liv.

For at høre mere, kan du lytte til Karma, synkronicitet og mod lydbog.

Om forfatteren: Rikke Hertz

Forfatteren bag Karma, synkronicitet og mod, Rikke Hertz, er uddannet spirituel erhvervsrådgiver. Men hun havde ikke en nem start på livet. Da hun var halvandet år gammel, blev hun fundet ved en skraldespand i Korea, hvorefter hun blev adopteret af en familie i Danmark. Hun kæmpede med sit eget selvbillede i flere år, og havde problemer med at finde hendes vej i livet, og kampen om at finde karrierevejen som spirituel erhvervsrådgiver var hård.

Rikkes vision er at sammenkoble det spirituelle univers, med erhvervslivet, og hun ønsker at gøre det til et middel hvor virksomheder kan opnå resultater. Udover at være spirituel erhvervsrådgiver, så er hun også coach og clairvoyantisk medie, hvor både den rationelle hjerne, intuition og de spirituelle evner går hånd i hånd.