Lydbøger » Kasper Hjulmand – Fodbolddrømmer

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kasper Hjulmand - Fodbolddrømmer Lydbog

4.6/5

Forfatter: Morten Glinvad

lydbog og e-bog

Introduktion

Biografien Kasper Hjulmand – Fodbolddrømmer er skrevet af den danske journalist samt forfatter ved navnet Morten Glinvad. Morten Glinvad har i en årrække beskæftiget sig inden for fodboldens verden, hvor han både har rapporteret samt kommenteret større begivenheder. Dette værk er hans første bog som forfatter.

Kasper Hjulmand er en særdeles velkendt landsholdstræner, der har formået at få det danske fodboldlandshold helt frem til diverse store samt internationale verdensmesterskaber. Han drømmer nemlig højt. Men at drømme højt er ikke kun en fordel, men det har også vist sig i hans karriere at dette kan være en ulempe. Dette uddybes i lydbogen.

Informationer:

Oplæser: Peter Pilegaard
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 10 timer og 44 minutter

Kasper Hjulmand - Fodbolddrømmer: Handling

Den danske journalist samt forfatter ved navnet Morten Glinvad har med Kasper Hjulmand – Fodbolddrømmer skrevet en dybdeborende samt meget gennemtænkt biografi. Biografien Kasper Hjulmand – Fodbolddrømmer giver et meget detaljeret indblik ind i Kasper Hjulmands liv, men også hans karriere fra start til nu. Ved at lytte til Kasper Hjulmand – Fodbolddrømmer lydbog gratis, kan du få et indblik ind i hvordan Kasper formåede at blive Danmarks landsholdstræner i fodbold, men du kan også komme tættere på ham som individ.

I Kasper Hjulmand – Fodbolddrømmer lydbog hører man om Kaspers udvikling i karrieren, og hvordan han i 2019 formåede at blive ansat som landsholdstræner for Danmarks fodboldlandshold. Man hører også i Kasper Hjulmand – Fodbolddrømmer lydbog om den periode, hvor Kasper faktisk prøvede at gemme sig fra offentligheden, og hvordan han i 2020 tiltrådte som landstræner.

Ved at lytte til Kasper Hjulmand – Fodbolddrømmer lydbog hører man også om de besøg, som Kasper gjorde sig hos diverse landes fodboldklubber. Han kommunikerede med store fodboldklubbers trænere, og han prøvede at studere det landshold han nu skulle træne, så de bedst muligt kunne sejre over modstandere.

Som læser kommer man også tættere på Kaspers liv. Hvordan hans barndom var fyldt med fodbold, og hvordan han voksede op med inspiration fra de største fodboldklubber i verden. Hvordan han observerede deres vundne kampe men også deres nederlag.

At Kasper drømmer højt har været både hans mod- og medgang. Som træner i fodbold har det også præget hans hold af fodboldspillere. Han formåede nemlig i samme karriere at føre en lille fodboldklub i Nordsjælland frem på den store scene, men i Tyskland så han også hvor galt det gik da ikke alle havde samme drømme som ham selv.

Om forfatteren: Morten Glinvad

Morten Glinvad er født i Danmark i første halvdel af 1980’erne. Morten Glinvad er en dansk forfatter samt journalist. Journalisten er kendt for at have kommenteret samt rapporteret adskillige begivenheder inden for fodboldens verden, og dette har han beskæftiget sig med siden 2004. Morten Glinvad har inden for sportens verden også arbejdet i både ind- og udlandet, hvor han eksempelvis har været kommentator for Discovery Networks, men han har også arbejdet som skribent hos Weekendavisen samt Offside.

Desuden har han også skrevet om fodbold. Eksempelvis har han skrevet Kasper Hjulmand – Fodbolddrømmer, som er en biografi af den ikoniske danske fodboldtræner ved navnet Kasper Hjulmand. Denne bog er hans første bog som forfatter, og du kan lytte til Kasper Hjulmand – Fodbolddrømmer lydbog gratis.