Lydbøger » Kastanjemanden

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kastanjemanden Lydbog

4.8/5

Forfatter: Søren Sveistrup

lydbog og e-bog

Introduktion

Med Kastanjemanden af Søren Sveistrup er der tale om en krimi i høj kvalitet. Det er nemlig det værk, som Søren Sveistrup modtog Debutantprisen for Det Danske Kriminalakademi.

En ung kvinde er blevet dræbt på brutal vis i Kastanjemanden lydbog. Hun findes efterladt på en legeplads med hånden skåret af. Tæt på mordstedet finder man en lille kastanjemand, der er hængt op i nærheden. Den lille kastanjemand ser ud til at være det eneste rigtige spor at gå efter.

Lyt til Kastanjemanden lydbog gratis og følg med, da den unge efterforsker Naia Thulin bliver sat på sagen. Sagen viser sig at være kompliceret, og der er garanti for masser af drama undervejs.

Informationer:

Oplæser: Martin Greis-Rosenthal
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 13 timer og 57 minutter

Kastanjemanden: Handling

Søren Sveistrup står bag værket Kastanjemanden, som han også modtog Debutantprisen hos Det Danske Kriminalakademi for i 2019. Vi bliver i Kastanjemanden hurtigt fortalt, at en ung kvinde er blevet fundet dræbt på brutal vis. Kvinden bliver fundet død på en legeplads, og hendes hånd er skåret af. Tæt på den døde kvinde findes en lille kastanjemand, der tolkes til at være efterladt af moderen.

Lyt til Kastanjemanden lydbog og følg den unge efterforsker ved navn Naia Thulin, der bliver sat på sagen. Naia Thulin er ikke alene om sagen, for hun skal efterforske sagen om Kastanjemanden med en udbrændt efterforsker ved navn Mark Hess. Hess er lige blevet smidt hjem fra hovedkontoret for Europol og er ikke særligt behjælpelig med sagen.

De to efterforskere i Kastanjemanden lydbog finder hurtigt ud af, at sagen trækker spor til en sag om en forsvunden kvinde, der senere blev dræbt. Dette er socialminister Rosa Hartungs datter, der forsvandt blot et år tidligere. Sidenhen har en mand tilstået mordet, og sagen blev herefter lukket og arkiveret.

Der går dog ikke længe i Kastanjemanden lydbog, før en anden kvinde findes myrdet. Denne sag trækker ligeledes tråde til Rosa Hartungs’ datter. Lyt til Kastanjemanden lydbog gratis og følg de to efterforskeres stræben efter at fange morderen.

Lyt til Kastanjemanden lydbog gratis og følg den dramatiske efterforskning. Tiden er knap, og der er liv på spil, for en morder lurer derude og venter på sit næste offer. Thulin og Hess kæmper mod uret, og du kan nu følge deres færd i Kastanjemanden.

Om forfatteren: Søren Sveistrup

Den danske manuskriptforfatter Søren Sveistrup står blandt andet bag Kastanjemanden. Sveistrup voksede op på øen Thurø, der findes ud for Svendborg. Han debuterede som forfatter med en novellesamling, der udkom i 1995. Han færdiggjorde sin uddannelse som manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole i 1997. I 2018 udkom hans første roman Kastanjemanden.

Tidligere har han dog stået bag diverse succesfulde TV-serier, der blandt andet tæller ”Forbrydelsen”, samt ”Forbrydelsen II” og ”Forbrydelsen III”. Derudover tæller CV’et også titler som ”Der kommer en dag”, ”The Killing”, ”Nikolaj & Julie” samt ”Taxa”. For sit arbejde som manuskriptforfatter har han blandt andet vundet en Emmy.