Lydbøger » Kend din sjæletype

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kend din sjæletype Lydbog

4.1/5

Forfatter: Teresa Thaning

lydbog og e-bog

Introduktion

Kend din sjæletype er en yderst speciel selvhjælpsbog, som man skal have et åbent sind for at kunne forstå. Men hvis du er villig til at betragte verden på en anden måde, kan denne bog give dig en helt anden selvforståelse.

I Kend din sjæletype lydbog bliver der gennemgået en håndfuld af forskellige sjæletyper. Det er typer, som vælger at vende tilbage til jorden i reinkarnation. Disse sjæletyper kan påvirke ens liv på flere forskellige måder. Kun ved at forstå dem, bliver du i stand til at kunne navigere dit liv langt bedre. Det er Teresa Thaning, der har skrevet bogen og hun har viden og baggrunden til at gøre et kompliceret emne letforståeligt for alle andre.

Informationer:

Oplæser: Teresa Thaning
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 3 timer og 14 minutter

Kend din sjæletype: Handling

Kend din sjæletype er en indsigtsrig bog, der tager dig med på en gennemgang af flere typer af sjæle. Men en ting binder de forskellige sjæle sammen. Det er alle sjæle, der inkarnerer her på jorden. Du kan høre meget mere om forskellige sjæletyper i Kend din sjæletype lydbog gratis, og hvordan de kan påvirke din person.

Forfatteren Teresa Thaning bruger en stor del af bogen på at gennemgå de forskellige sjæletyper og deres individuelle karakteristika. Du kan blandt andet lære meget mere om krystalsjæle eller jordsjæle. Eller du kan blive klogere på stjernestjæle, natursjæle eller englesjæle. Når du hører om disse mange sjæletyper, vil du unægtelig også få en bedre indsigt i, hvilken af disse, der passer på dig selv.

Med Kend din sjæletype lydbog kan du give dig selv en bedre selvindsigt med den rette forståelse for din sjæletype. Medfølgende til de enkelte sjæletyper får du også konkrete vejledninger og råd. Her kan du høre mere om, hvordan du bedst bør gå frem i livet med den type sjæl. Her bliver der taget højde for frigørelse af din person. Samt hvordan hverken du eller din sjæl kommer til at overskygge den anden.

Forståelsen, som du får ved at lytte til Kend din sjæletype lydbog gratis, gør dig bedre i stand til at kunne begå dig i dine mange udfordringer, som livet måtte byde dig på.

Kend din sjæletype er bogen til dig, der gerne vil opnå en ny og bedre forståelse af dig selv. Det er bogen, der skal hjælpe dig til at få en dybere forståelse for hele dit liv.

Om forfatteren: Teresa Thaning

Teresa Thaning har skrevet en mindre håndfuld af spirituelle bøger i samme stil som Kend din sjæletype. Hun har en baggrund indenfor musikvidenskab og psykologi, som hun har overført til sin spirituelle karriere. Til daglig holder hun foredrag eller underviser i sine spirituelle syn på verden. Mange af disse har hun skrevet ned i bøger, som alle har været på hver deres bestsellerliste.

Foruden sine daglige foredrag, tilbyder hun også årlige retreats og des lige. Skulle du få lyst til at høre flere bøger i stil med Kend din sjæletype lydbog, er du heldig. Du kan eventuelt forsøge dig med Sjælens mange liv eller Bevidst helbredelse.