Lydbøger » Kh Underlivet

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Kh Underlivet Lydbog

4.1/5

Forfatter: Emma Libner

lydbog og e-bog

Introduktion

Kh Underlivet lydbog er til dig, der som så mange andre vil betegne dit forhold til dit underliv som ”kompliceret”.

Du har dit underliv med dig overalt, men alligevel er underlivet noget, som de færreste af os taler åbent og ærligt om. Derfor ender vi også med en masse spørgsmål og tanker, som vi ikke deler med nogen.

Kh Underlivet lydbog er skrevet og indlæst af forfatteren Emma Libner, der er kendt fra Instagram-profilen med samme navn som bogen. Emma er på en mission om at tale mere åbent og kærligt om underlivet.

Når du lytter til Kh Underlivet lydbog gratis, vil du få svar på mange af de ting, som kvinder går og tænker om deres underliv.

Informationer:

Oplæser: Emma Libner
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 6 timer og 32 minutter

Kh Underlivet: Handling

Du kan ikke blive fri for dit underliv. Du har det med dig hvor end du befinder dig. Underlivet kan give dig den varmeste og sensuelle følelse, men også de mest smertefulde og ulækre oplevelser.

Underlivet fylder enormt meget i alle kvinders liv, men de færreste deler deres oplevelser med andre. Vi gemmer underlivet væk bag trusser og trusseindlæg og mange forsøger at forholde sig så lidt til underlivet som muligt.

Men hvad gør man, når man har mere eller mindre lyst end gennemsnittet? Er man en elendig feminist, hvis man faker i sengen? Og hvorfor føles underlivet nogle gange som en fontæne, mens det andre gange er tørt som Saharas ørken?

Alle disse spørgsmål kan du få svar på, hvis du lytter til Kh Underlivet lydbog gratis. I lydbogen hjælper Emma Libner dig med at få et mindre kompliceret eller usikkert forhold til dit underliv.

Med Kh Underlivet lydbogen opfordres vi til at dele alle vores tanker om alt fra lyst, skam, længsler, blod og kløe. Når vi deler disse oplevelser, går det op for os, at vi alle har de samme tanker. Derfor vil mange også opleve at få et mindre kompliceret forhold til deres underliv, hvis de tør dele disse tanker.

Om forfatteren: Emma Libner

Kh Underlivet lydbog er skrevet og indlæst af Emma Libner.

Emma står bag Instagram-profilen med samme navn som lydbogen. Her forsøger hun med sine 17.000 følgere at snakke åbent, ærligt og kærligt om kvinders underliv.

Ved at lytte til Kh Underlivet lydbog gratis, kan du også tage del i dette fællesskab, der for altid vil ændre dit forhold til dit underliv.

Emma er uddannet journalist og har en cand.mag indenfor kultur og formidling.