Lydbøger » Kim Larsen

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kim Larsen Lydbog

4.8/5

Forfatter: Jens Andersen

lydbog og e-bog

Introduktion

Kim Larsen: Mine unge år er en biografi om den folkekære musiker og spillemand Kim Larsen. Bogen udkom i 2019 på Politikens Forlag Nonfiktion og baserer sig på en række samtaler mellem Kim Larsen og forfatteren Jens Andersen, der er kendt for sine mange spændende biografier om kendte lige fra Astrid Lindgren til Dronning Margrethe.

Samtalerne mellem Larsen og Andersen fandt sted i Kim Larsens eget hjem i 2018, og dialogerne er derfor hjemlige, hjertevarme og autentiske. Med denne biografi får læseren et unikt indblik i Kim Larsen kort før hans død i 2018. Kim Larsen lydbog er indtalt af Henrik Hartvig Jørgensen. Du får fingrene i Kim Larsen lydbog gratis ved at klikke på linket her på siden.

Informationer:

Oplæser: Randi Winther
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 16 minutter

Kim Larsen: Handling

Kim Larsen (2018) baserer sig på samtaler i Kim Larsens eget hjem kort før sangerens død. Biografien er smækfyldt med anekdoter, som forfatteren Jens Andersen på fineste vis formår at vride ud af Larsen. Gennem de mange timers interview mærker man virkelig, at Jens Andersen er kommet ind under huden på den folkekære Kim Larsen, og resultatet er et elskværdig og autentisk portræt af en af Danmarkshistoriens mest elskede sangere og sangskrivere.

Kim Larsen er ikke blot en biografi. Teksten er nemlig suppleret med en række af nyt materiale, der aldrig har set dagens lys før. Det drejer sig om illustrationer i form af tegninger og stribevis af private fotos, der aldrig før har været udgivet. Biografien må altså siges at være en enorm hyldest til Kim Larsen, der rørte så mange mennesker igennem sin lange karriere.

Du må ikke gå glip af Kim Larsen lydbog, hvis du er en inkarneret Kim Larsen-fan. I biografien fortæller Kim Larsen på sin sædvanligt humoristiske og varme måde om både sine unge og ældre år. Larsen kommer ind på temaer som familiebånd, opvækst, faderens betydning, forelskelser, den første kærlighed og meget mere. Selvfølgelig kommer han også ind på Gasolin-æraen, der havde så stor betydning for ham som både menneske og musiker.

Kim Larsen: Mine unge år lydbog er indtalt og oplæst af Henrik Hartvig Jørgensen. Du kan downloade Kim Larsen lydbog gratis ved at følge vores anvisninger her på siden. Vi håber, at du kan lide Kim Larsen lydbog og ønsker dig god fornøjelse med lytningen!

Om forfatteren: Jens Andersen

Kim Larsen: Mine unge år er en biografi skrevet af Jens Andersen. Andersen, der er født d. 15. november 1995, er en dansk forfatter, skribent og biograf. Udover sit skrivearbejder lever Jens Andersen blandt andet af at holde foredrag. Jens Andersen har skrevet masser af biografier i sit liv, og biografien om Kim Larsen er indtil videre den sidste i rækken.

Udover Kim Larsen har Jens Andersen skrevet biografier om Tom Kristensen, Tove Ditlevsen, H.C. Andersen, Ole Lund Kierkegaard, Frank Arnesen, Astrid Lindgren, Dronning Margrethe og Kronprins Frederik. I 2013 valgte Andersen at sige sit job op for at prøve lykken som forfatter på fuld tid.