Lydbøger » Klara og solen

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Klara og solen Lydbog

4.3/5

Forfatter: Kazuo Ishiguro

lydbog og e-bog

Introduktion

Klara og solen blev det værk, som Kazuo Ishiguro debuterede som romanforfatter med. Det var samtidig også det værk, som han senere modtog Nobelprisen i litteratur for. Dette vidner om, at der er tale om en fantastisk historie, som du nu har mulighed for at give dig i kast med. Klara og solen er en smuk fortælling om, hvad det vil sige at være elsket af et andet menneske.

Lyt til Klara og solen lydbog gratis og hør den detaljerede beskrivelse om, hvordan Klara sidder i butiksvinduet og observerer verdenen omkring sig. I Klara og solen lydbog sidder hun dag efter dag med håbet om, at når den næste kunde træder ind i butikken, så bliver hun taget med.

Informationer:

Oplæser: Cecilie Bogø Bach
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 8 timer og 44 minutter

Klara og solen: Handling

Med Klara og solen har forfatter Kazuo Ishiguro udgivet sin første roman. Det var også for Klara og solen, at han senere modtog den eftertragtede Nobelpris i litteratur, og som han nu er mest kendt for. Lyt til Klara og solen lydbog og få del i denne helt specielle historie.

Lyt til Klara og solen lydbog gratis og hør historien om Klara, der er helt speciel. Det fortælles nemlig i Klara og solen, at Klara er en kunstig ven, der har en noget usædvanlig observationsevne. Fra sin placering i butiksruden fortælles det i Klara og solen lydbog, at Klara observerer alle de kunder, der træder ind i butikken. Faktisk ser Klara det hele, for hun observerer også forbipasserende på fortovet uden for vinduet.

Klara er dog ikke bare nysgerrig. Det fortælles nemlig i Klara og solen, at hun har et brændende ønske om at få sig en menneskelig ejer. Hver gang en kunde træder ind i butikken, så stiger hendes håb for, at hun nu bliver valgt.

Lyt til Klara og solen og få del i historien om, hvad det vil sige at være elsket af et andet menneske. Bliver Klara valg, og kommer det til at ændre hele hendes liv for altid? Giv dig i kast med Klara og solen lydbog og få del i denne bevægende fortælling.

Dette værk er et helt specielt værk, og efter modtagelsen af Nobelprisen, blev værket omtalt i rosende ord. Der blev brugt som argument for prisen, at romanen har stor følelsesmæssig virkning og er helt unik.

Om forfatteren: Kazuo Ishiguro

Sir Kazuo Ishiguro blev født i 1954 i Japan, men familien flyttede dog fra Japan til England, da han var blot 5 år gammel. Her uddannede han sig senere inden for fysisk oceanografi. I dag er et af hans mest kendte værker Klara og solen, der har høstet roser. Ishiguros forfatterskab tæller derudover også titler som ”The Remains of the Day” samt ”Never Let Me Go”.

Selvom flere af Ishiguros værker foregår i Japan og indeholder detaljerede beskrivelser, vendte han ikke tilbage til Japan før tredive år senere. Faktisk har han selv beskrevet i et interview, at beskrivelserne er imaginære.