Lydbøger » Klog er noget man øver sig på

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Klog er noget man øver sig på Lydbog

4.1/5

Forfatter: Sofie Münster

lydbog og e-bog

Introduktion

Enhver forælder vil altid gerne hjælpe sit barn til at opnå de bedste resultater. Det er bare ikke altid sikkert, at alle forældre har de samme redskaber og midler til at sørge for dette. Med Klog er noget man øver sig på får du en lang række redskaber, som du kan bruge for at hjælpe dit barn gennem et liv i skolen, som uden tvivl kommer til at støde på modgang.

Klog er noget man øver sig på er en selvhjælpsbog til voksne, som gerne vil hjælpe deres børn. Den er til de forældre, der har brug for lidt ekstra til at kunne guide deres børn gennem et skoleliv, som bliver mere og mere krævende i forhold til, da vi som forældre selv gik i skole.

Informationer:

Oplæser: Camilla Qvistgaard Dyssel
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 3 timer og 38 minutter

Klog er noget man øver sig på: Handling

I Klog er noget man øver sig på lydbog bliver læseren præsenteret for en række konkrete redskaber, som forældre kan bruge til at hjælpe deres børn på vej til succes. Om det er succes i skolen eller i livet, kan være lige meget. For uanset hvor det gælder, vil forældre det bedste for deres børn, hvilket Klog er noget man øver sig på lydbog gratis kan hjælpe til.

Som forældre vil vi altid gerne gøre det bedste og det rigtige, men når et barn møder modgang, kan det nemt være at fornuften smutter på afveje. Det er ikke altid nemt at træffe de rette beslutninger i pressede situationer, og slet ikke hvis der er mange følelser på spil. Hvilket der næsten altid er, når det gælder vores børn. Med Klog er noget man øver sig på lydbog bliver du præsenteret for dilemmaer om, når vores børn føler sig alt for usikre, eller de holder sig selv tilbage, fordi de er bange for at lave fejl – præcis som vi selv kender det. 

I Klog er noget man øver sig på lydbog gratis bliver både forældre og børn udfordret med nye metoder til, når de teknologiske underholdningsmetoder kan finde på at tage overhånd og koncentrationen bliver efterladt. Med Klog er noget man øver sig på lydbog får forældre en helt ny forståelse for, hvordan vi kan hjælpe børn til at blive dygtige til, hvad end det skulle være. Det er ikke en opdragelsesbog, men en håndsrækning til forældrene om de midler, der er brug for, og som skal være med til at ruste vores børn til at gå ud og opsøge og arbejde for den succes, de gerne vil have.

Om forfatteren: Sofie Münster

Sofie Münster har skrevet et par andre selvhjælpsbøger, hvor Klog er noget man øver sig på er den anden, der henvender sig til forældre. Tidligere har hun også skrevet Kærlighed er ikke nok, der handler om, hvordan forældre kan ruste deres børn med mere end bare kærlighed for, at de er klar til at hjælpe andre i verden.

Klog er noget man øver sig på er hendes anden bog, der er henvendt til forældre, og som kommer med konkrete redskaber og øvelser til, hvordan enhver forældre kan sørge for, at alle børn får de ting med i livet, som giver dem glæden og lysten til at kæmpe for lige præcis det, som de brænder for i livet.