Lydbøger » Knust

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Knust Lydbog

4/5

Forfatter: Anne Mette Kirk

lydbog og e-bog

Introduktion

Knust indledes en regnfuld nat, hvor fire unge mennesker i en stjålet bil er på vej hjem fra en fest på det lokale gymnasium. De fire unge mennesker i Knust forulykker, da de kører direkte ind i et træ. Ved denne kollision dør føreren af den stjålne bil, Jonathan, og de tre overlevende overbeviser politiet og pressen om, at Jonathan var fuld og kørte for hurtigt.

Lyt til Knust lydbog gratis og følg med, da Jonathans søster, Mathilde, begynder at grave i sagen. Kan de tre unges hemmelighed holdes skjult, eller vil Mathilde og hendes allierede finde ud af sandheden? Lyt til Knust lydbog og få del i hele historien.

Informationer:

Oplæser: Cecilie Fabricius
Sprog: Dansk
Kategori: Thriller
Længde: 7 timer og 1 minut

Knust: Handling

Det er en mørk og regnfuld nat, da historien i Knust indledes. Her møder vi fire unge mennesker, der er på vej væk fra en gymnasiefest. Det fortælles i Knust lydbog, at de fire unge mennesker har stålet den bil, som de nu er på vej væk fra festen i. Der går ikke længe i Knust, før den stjålne bil forulykker, og de unge kører direkte ind i et træ.

Det er den 19-årige dreng Jonathan, der sad bag rettet i den stjålne bil i Knust. Jonathan mister livet, mens de tre andre passagerer ved navn Phillip, Nikoline og Tanja overlever ulykken. I Knust lydbog hører vi, at de tre overlevende fabrikerer en historie om, at Jonathan var fuld og kørte for hurtigt. Vi hører også i Knust lydbog, at politiet, medierne og Jonathans forældre godtager denne forklaring.

Dette går stille for sig i Knust for en tid, men freden varer kun ved, indtil Jonathans storesøster, Mathilde, begyndere at studere ulykken nærmere. Hun finder spor, og der opstår en tvivl hos hende, der omhandler, hvorvidt den tidligere forklaring er den rigtige. Derfor allierer Mathilde sig i Knust med den nyuddannede politibetjent ved navn Marc.

Det fortælles i Knust, at Marc var den første til stede på ulykkesstedet. Lyt til Knust lydbog gratis og find ud af, om Marc og Mathilde kan følge sporene og finde frem til sandheden. Du kan nu lytte til Knust lydbog gratis og få del i denne spændende roman, der handler om venskab, forelsker og en sandhed, der ulmer under overfladen.

Om forfatteren: Anne Mette Kirk

De fleste danskere kender bedst Anne Mette Kirk fra sit arbejde som redaktør og vært på TV2. Specielt har hun været travlt beskæftiget inden for krimigenren, hvor hun har været ansat på programmet Station 2 Efterlyst. Nu er hun altså tilbage i en ny rolle som forfatter til Knust, hvilket er hendes debutroman.

Udover sit arbejde på programmer om kriminalitet, har hun også været ansat som kommunikations- og presserådgiver for det danske kongehus. Ligeledes har hun været ansat til at afdække store begivenheder i Danmark såsom folketingsvalg og klimatopmøder.

Hvis du er til lydbøger, så kan du lytte til Knust lydbog.