Lydbøger » Kobberslottet

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Kobberslottet Lydbog

4.2/5

Forfatter: Lotte Hammer & Søren Hammer

lydbog og e-bog

Introduktion

Den historiske roman Kobberslottet er skrevet af søskendeparret ved navnet Søren Hammer og Lotte Hammer. Denne roman er anden del i en serie om Anden Verdenskrig. Ved at lytte til Kobberslottet lydbog gratis, kan man få et indblik ind i livet under Anden Verdenskrig, set fra forskellige perspektiver.

I lydbogen introduceres man til en yngre dansk-tysk herre, som er bosat tæt på grænsen, men man introduceres også til den dansk-jødiske kvinde ved navnet Kasandra. Kasandra kan ikke vende tilbage til Danmark, da landet er invaderet af nazisterne. Hun forbliver i Polen hos sin rige familie i et år. Men alt ændrede sig, da der nu også kom onde kræfter frem til Sovjetunionen.

Informationer:

Oplæser: Christian Engell
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 7 timer og 22 minutter

Kobberslottet: Handling

Søskendeparret Søren Hammer og Lotte Hammer har med Kobberslottet formået at berige det dystre samt historiefyldte univers, som læseren holder så meget af. Kobberslottet formår nemlig at tage læseren med på endnu en rejse, som uddyber handlingsforløbet i serien ved navnet Venner og Fjender. Dette er nemlig andet værk i serien. I Kobberslottet lydbog erfarer man, at handlingen forløber sig under Anden Verdenskrig, altså årene 1939 og frem til 1945.

Man kan lytte til Kobberslottet lydbog gratis, hvis man gerne vil høre en historisk samt spændende fortælling om alt fra oprigtige optegnelser i verdenshistorien, til social samt økonomisk ulighed.

I Kobberslottet lydbog introduceres læseren til en kvinde ved navnet Kasandra. Den centrale person ved navnet Kasandra er bosiddende i København, og hun er en dansk jøde. Ved at lytte til Kobberslottet lydbog hører man, at Kasandra er blevet nødt til at forblive ved hendes familie i Polen, da hun ikke kan rejse tilbage til Danmark grundet Nazisterne fra Tyskland, der har invaderet Danmark.

Parallelt hører man også om en yngre dansk-tysk herre.

Kasandra forbliver hjemme hos hendes familie i Polen, som desuden har det meget godt økonomisk, da de er en adelig familie. Her levede hun næsten et år, hvor hun fulgte det feudale samfunds normer, som den russiske besatte by i Polen havde etableret. Her forblev hun indtil Sovjetunionen blev besat af Nazi-Tyskland.

Ved besættelsen af Polen blev hun sendt til en jødisk ghetto i Warszawa. Hvad der mon sker for den centrale person i dette parallelle samfund, kan man med fordel lytte til i Kobberslottet lydbog gratis.

Om forfatteren: Søren & Lotte Hammer

Søren Hammer er født i 1952 og han er en dansk lærer samt forfatter. Søren Hammer er kendt for at have skabt et dystert samt nervepirrende krimiunivers i samarbejde med sin søster. Siden 2010 har Søren Hammer og søsteren Lotte Hammer skrevet adskillige romaner, som også indgår i diverse serier, som man som læser bliver underholdt af fra start til slut. Dette gælder blandt andet Kobberslottet, som indgår i serien Venner & Fjender.

Søsteren Lotte Hammer er en aktiv sygeplejerske fra 1970’erne og frem til nu, men hun er også en forfatter. Forfatteren er født i 1955, og hun har opnået en del titler i byen Halsnæs. Hun har både været leder af hjemmeplejen, og hun har været en aktiv figur i byrådet i en kort periode for Socialdemokratiet.