Lydbøger » Københavns Brand

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Københavns Brand Lydbog

4.3/5

Forfatter: Søren Ellemose & Morten Ellemose

lydbog og e-bog

Introduktion

Københavns brand er den første bog i en spændende ny krimiserie fra forfatterne og brødrene Morten og Søren Ellemose. De har før skrevet en række andre kriminalromaner, men dette er deres første bog i en helt ny serie. Københavns brand tager læseren med til et København, hvor en drabssag åbner op for en række spørgsmål, som ingen kunne forestille sig.

Københavns brand er også første gang, at Henning Lorentzen og Louise Jensen bliver præsenteret for læseren, og vi kan følge med i deres partnerskab i det, de forsøger at opklare den ene brutale sag efter den anden. I Københavns brand starter det hele i en smuk penthouselejlighed.

Informationer:

Oplæser: Esben Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 11 timer og 53 minutter

Københavns Brand: Handling

Københavns brand lydbog starter i et fornemt kvarter i København, hvor ingen nogensinde havde regnet med, at noget så grufuldt skulle ske. Men det gjorde det. En dag opdager man en lig gemt væk i en smuk, jadegrøn rejsekuffert, der pludselig er dukket op i en penthouselejlighed et sted i København i Københavns brand lydbog gratis.

Efter at have undersøgt liget tilbage på stationen, bliver det meldt ud, at ligets hoved og ligets resterende krop ikke er fra den samme person. Nu melder spørgsmålene sig for alvor på banen. Hvem anbragte liget i den kuffert? Hvorfor lige den penthouselejlighed? Hvem tilhører hovedet? Og hvem tilhører kroppen? Og hvad har de to stakkels ofre tilfælles i Københavns brand lydbog.

Dette bliver den mest krævende og forvirrende sag, som kriminalkommissær Henning Lorentzen længe har arbejdet på. Heldigvis får han hjælp af sin assistent, Louise Jensen, som ikke er bange for nye udfordringer i Københavns brand lydbog gratis.

Da de for alvor begynder at dykke ned i efterforskningen, finder de en række spor, der leder dem i mange forskellige og mærkværdige retninger. Det ene spor leder tilbage til naziforbrydelser for mange år siden. Et andet spor leder dem på vej til en fornem kostskole og mennesker på toppen af samfundet.

Det er nu op til Lorentzen og Jensen at finde sammenhængen mellem det hele, inden det er for sent i Københavns brand lydbog. Dette er en yderst veludført første bog i en ny kriminalserie, som du ikke vil snyde dig selv for, og der er mange flere underholdende sider at se frem til.

Om forfatteren: Søren Ellemose & Morten Ellemose

Søren Ellemose og Morten Ellemose har skrevet et utal af bøger samme i deres lange karriere som forfattere. De har skrevet rigtig mange bøger sammen, men også enkelte hver for sig. Men det er klart, når de slår deres talenter sammen, at de mest interessante historier for alvor opstår på siderne.

Foruden serien om Manus Albino, hvor Københavns brand er den første, har de også skrevet en kort serie til yngre læsere om at være detektiv på tværs af tid og rum.

Københavns brand er den første i en ny serie, hvor terror og et Danmark på kanten ofte er under lup.