Lydbøger » Kold ild

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Kold ild Lydbog

4.1/5

Forfatter: Dean R. Koontz

lydbog og e-bog

Introduktion

Kold ild blander flere genrer sammen, når Dean Koontz igen fortæller en spændende historie, der er svær at lægge fra sig. Kold ild er en mærkværdig, men spændende historie om en mand, der hjemsøges af mareridt og drømme, som han til tider har svært ved at skille fra virkeligheden. For på en eller anden vis finder han ud af, at drømmene ender med at udspille sig i virkeligheden, men han kan påvirke dem.

Kold ild er en klassisk Dean Koontz roman, der formår at krydse spændingsgenrer med det overnaturlige, hvilket har skabt en vanvittigt medrivende historie, som de færreste kan lægge fra sig igen, når først de er begyndt.

Informationer:

Oplæser: Troels Møller
Sprog: Dansk
Kategori: Fantasy
Længde: 12 timer og 14 minutter

Kold ild: Handling

Kold ild lydbog præsenterer læseren for den karismatiske Jim Ironheart, som ikke er helt som mange andre mennesker. Af mærkelige veje har han opdaget, at han har en særdeles underlig evne. Det er en kraft, der gør ham i stand til at mærke, hvornår visse mennesker er på vej til at dø. Hver gang han får en fornemmelse, begiver han sig afsted for at redde den næste fra sin uundgåelige død i Kold ild lydbog gratis. Men alting har en pris, især når et liv bliver reddet, som ikke skulle være reddet i første omgang. Og hvad er det, der driver Jim af sted til at redde disse mennesker, som han på ingen måde kender, før han får sin mystiske fornemmelse?

Som historien fortsætter i Kold ild lydbog, bliver der afsløret bid for bid, hvad Jims fortid skjuler, og læseren, der kender til Koontz og hans mærkværdige ideer, vil blive overrasket over disse afsløringer. Det er et bevis på Koontz egen evne til at skrive, at han endnu engang formår at overraske selv den mest erfarne Koontz-fan på den måde med Kold ild lydbog gratis.

Mens Jim kæmper med at få en hverdag til at hænge sammen, forsøger en kynisk journalist at hjælpe ham. Holly Thorne er ikke bange for at gå lige til kanten, når hun kan fornemme en god historie, eller hun er lige ved at få fingrene i det, som hun gerne vil have. Problemet er bare, at når det kommer til Jim og hans forhold til Holly, kan han ikke lade være med at spekulere over, hvornår han bliver nødt til at redde hende også i Kold ild lydbog.

Om forfatteren: Dean R. Koontz

For en kendt Dean Koontz fan er det ingen overraskelse, at Kold ild blander thriller-genren med det mystiske. Det er det kendetegn, han har sat sig fast på i sine mange romaner, som han efterhånden har solgt i mere end 450 millioner eksemplarer verden over.

Kold ild siges at skulle være skrevet i en af hans mindre gode perioder i sin forfatterkarriere, men ikke desto mindre er det en af de bedre af hans thrillere. 

I løbet af sin karriere har Koontz også skrevet under et væld af pseudonymer for at holde sin karriere ved lige, hvis han havde lyst til at prøve en anden genre eller skrivestil.