Lydbøger » Kollaps

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Kollaps Lydbog

4.4/5

Forfatter: Thomas Rathsack

lydbog og e-bog

Introduktion

Lyt til Kollaps lydbog gratis og følg den dramatiske historie, der begynder en mørk nat. Plessner aner ikke, hvor han er, for han er lige kommet til bevidsthed. Han kigger sig omkring og finder ud af, at han har et blødende sår i panden, og en livløs kvinde sidder på passagersædet. Inden længe fortælles det i Kollaps lydbog, at en helikopter cirkulerer tæt på ulykkesstedet.

Der går ikke længe i Kollaps, før Plessner bliver klar over, at dette ikke er en almindelig ulykke. Han har en brændende følelse af, at han er kvinden bliver jaget. Plessner er den eneste overlevende i Kollaps og må nu kæmpe for at holde sig i live.

Informationer:

Oplæser: Peter Carstens
Sprog: Dansk
Kategori: Thriller
Længde: 9 timer og 25 minutter

Kollaps: Handling

Kollaps er et dramatisk værk. Udenfor er et mørkt, og Plessner er ved at komme til bevidsthed. Det fortælles i Kollaps lydbog, at Plessner ikke aner, hvor han er. Han er nemlig meget forvirret og har fået sig et sår i panden, hvorfra det bløder. Plessner kigger til passagersædet og ser nu, at der sidder en livløs kvinde ved siden af ham og bliver nu klar over, at der er sket noget frygteligt.

Plessner begynder nu at undersøge bilen yderligere. I Kollaps lydbog fortælles det, at han finder en harddisk og nogle reagensglas, der indeholder vandprøver. Lyt til Kollaps lydbog gratis og følg med, når Plessner bliver klar over, at dette ikke er en almindelig bilulykke. Kollaps fortæller os nemlig, at Plessner instinktivt ved, at der er tale om en menneskejagt, og han er nu det tilbageværende bytte.

Der går dog ikke længe i Kollaps, før Plessner ikke længere er alene. For over ham begynder en lyd af en helikopter at komme nærmere. Inden længe kan han også se lyskeglerne oplyse områder meget tæt på ham. Spørgsmålet er nu, hvordan det hele endte på denne måde?

Det fortælles i Kollaps, at Plessner tidligere blev kontaktet af en kvindelig medarbejder hos Forsvarets Efterretningstjeneste. Denne kvinde tilbød ham et klækkeligt beløb for at holde et overlevelseskursus for en række rigmænd i det nordlige Rusland. Dette er ikke noget, som Plessner ikke har gjort før, men denne gang skal han have en særlig genstand med sig hjem fra det russiske.

Lyt til Kollaps lydbog gratis og hør om, hvordan Plessners eventyrlyst overtag hans mavefornemmelse om, at der er noget helt galt. Nu er hans liv i fare, og onde kræfter er lige i hælene på ham.

Om forfatteren: Thomas Rathsack

Den danske forfatter, tidligere jægersoldat og nu foredragsholder Thomas Rathsack står bag Kollaps. Han debuterede i 2009 med sin selvbiografi ”Jæger – i krig med eliten”. Denne selvbiografi har solgt mere end 250.000 eksemplarer og er udkommet i en lang række lande. Senere udkom også værker som Kollaps, Shadow Army og Sort daggry.

Udover sit forfatterskab har Thomas Rathsack modtaget den højeste udmærkelse inden for amerikanske hær. Denne udmærkelse kaldet for Presidential Unit Citation. Senere begyndte han at arbejde som sikkerhedskonsulent og programleder inden for en minerydningsorganisation. Seneste skud på stammen er som foredragsholder, hvor han fortæller om sine oplevelser som jægersoldat.