Lydbøger » Kollision

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Kollision Lydbog

4.4/5

Forfatter: Gail McHugh

lydbog og e-bog

Introduktion

Kollision er den første i duologien om Emily og hendes valg i livet, der kaster hende frem og tilbage mellem to mænd og et væld af følelser. 

Emilys verden bliver væltet omkuld, da hendes mor dør. Grebet af sorg ser Emily ingen anden udvej, end at finde en ny begyndelse et helt andet sted. Kollision tager læseren med Emily til New York, hvor hun er overbevist om, at et nyt liv venter på hende. Hun tager en enkelt del af sin fortid med sig, i form af sin kæreste Dillon, som har været der for Emily igennem hele sorgen over tabet af sin mor.

Deres forhold bliver sat på prøve, da Emily en dag møder Gavin i Kollision.

Informationer:

Oplæser: Marie Høst
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 11 timer og 28 minutter

Kollision: Handling

I Kollision lydbog har Emily lige sagt farvel til sin mor. Det er et tab, der har sat sine dybe spor i hende. Fast besluttet på ikke at sidde fast i sorgen og i fortiden, træffer Emily en livsændrende beslutning om at flytte til New York. For Emily bliver det en ny start og et nyt liv efter at være færdig med college. I Kollision lydbog bliver det også en måde for Emily og kæresten Dillon at komme tættere på hinanden.

Dillon har stået ved Emilys side gennem tykt og tyndt. Han er sød og betænksom, og har støttet hendes i sorgen over sin mor. Dillon er alt det, som Emily nogensinde har ønsket hos en mand. Men så møder hun Gavin, og hun begynder at tvivle på sine følelser.

Gavin er den klassiske playboy og rige dreng, som går fra en pige til den anden. Han er farlig, men usandsynligt sexet og ikke mindst charmerende så det halve kunne være nok i Kollision lydbog gratis. Emily er tiltrukket af ham med det samme, men hun gør alt, hvad hun kan for at slå Gavin ud af hovedet, for hun er jo kæreste med Dillon. Dillon, som ovenikøbet viser sig at være venner med Gavin.

I Kollision lydbog er der bare to problemer. Emily kan ikke lade være med at tænke på Gavin, uanset hvor meget hun prøver. Og Gavin er ikke typen, der giver op. Gavin har selv en fortid, som har sat sine spor, og nu er han fast besluttet på at erobre Emilys hjerte i Kollision lydbog gratis.

Om forfatteren: Gail McHugh

Gail McHugh har skrevet en række af hede og romantiske historier, hvor hendes to i serien om Emily og hendes to kærlighedsinteresser er de mest populære. 

Gail McHugh har selv erklæret sig som afhængig af chokolade, hvilket kan være en udfordring, når hun skriver så meget, som hun gør.

De to bøger i Kollision er fængslende historier om et kærlighedsdrama, der berører følelser som jalousi, passion og tvivl. Der er skruet op for forførelsen og bedraget er sat på forreste række. Gail McHugh har formået at skrive en bog, som kan få læseren til at kigge efter kærligheden de rette steder.