Lydbøger » Kom godt igennem skilsmissen

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kom godt igennem skilsmissen Lydbog

4.1/5

Forfatter: Mette Bender & Gert Martin Hald

lydbog og e-bog

Introduktion

En skilsmisse kan være mange ting. For enkelte mennesker kan det være det nødvendige valg, mens det for andre kan være en uventet og ubehagelig overraskelse. Kom godt igennem skilsmissen er en hjælpende håndsrækning til alle, der har behov for støtte i de mange forskellige stadier, som en skilsmisse består af.

Kom godt igennem skilsmissen er en samlet udgave af syv tidligere og kortere udgivelser. Hver af disse centrerer sig om konkrete følelser, som kan være presserende i en skilsmisse. Med denne bog får du hjælp og vejledning til, hvordan du bedst kommer om på den anden side af en drastisk ændring i dit liv.

Informationer:

Oplæser: Britt Berglund & Gert Martin Hald
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 2 timer og 5 minutter

Kom godt igennem skilsmissen: Handling

Kom godt igennem skilsmissen lydbog er ikke en bog, som de fleste har lyst til at læse. Men det kan til gengæld være den bog, som enkelte folk har stærkt brug for at læse. For enkelte mennesker kan en skilsmisse være en positiv løsning, og der er ikke nødvendigvis nogle negative forviklinger med i udformningen af papirerne. Men for andre kan en skilsmisse være en bitter pille at sluge.

Med Kom godt igennem skilsmissen lydbog gratis får du hjælp til at bearbejde syv forskellige områder, der alle kan berøre en skilsmisse på hver deres måde. Det er ikke sikkert, at du har et behov for at finde hjælp og vejledning i alle syv områder. Dog vil det faktum, at du har muligheden, letter en ellers usynlig byrde fra visse skuldre.

Som det fortælles i Kom godt igennem skilsmissen lydbog, er der mange emner, der kan forbindes med en skilsmisse. I første omgang vil det oftest handle om dig selv, og hvordan du bedst muligt finder vejen gennem sorgen eller vreden, som kan følge med en skilsmisse. Men som psykolog Gert Martin Hald fortæller i Kom godt igennem skilsmissen lydbog gratis, er der også andre sider af en skilsmisse, som der skal tages hånd om.

Hvis du og din partner har børn, kan det være behjælpeligt at få råd og vejledning til, hvordan du kan tale med jeres børn om skilsmissen. Alt efter hvordan dig og din partner er nået frem til, at skilsmissen er den rette vej, kan det være nødvendigt at finde ekstra hjælp til at oprette et fungerende samarbejde med din tidligere partner. Dette kan du læse om i Kom godt igennem skilsmissen lydbog.

Om forfatteren: Mette Bender & Gert Martin Hald

Kom godt igennem skilsmissen er en samling af syv mindre episoder, som tidligere er blevet udgivet af Gyldendal Stereo. Nu er de samlet et sted, hvilket gør det nemmere for alle i en skilsmissesituation at slå op på de forskellige emner, når behovet er der.

Kom godt igennem skilsmissen er sammensat af Gert Martin Hald, der er psykolog, og har arbejdet en del med skilsmisse, og hvordan man bedst håndterer dem. Det er endt ud i denne bog, hvor du også får øvelser og konkrete råd, som alt sammen er til for at hjælpe dig gennem den potentielle krise uanset udformningen af din skilsmisse.