Lydbøger » Konflikt og kontakt

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Konflikt og kontakt Lydbog

4.1/5

Forfatter: Else Hammerich og Kirsten Frydensberg

lydbog og e-bog

Introduktion

Rigtig mange mennesker har svært ved at forstå konflikter, og mindst lige så svært ved at løse selvsamme konflikter. Konflikt og kontakt er den praktiske håndbog, som enhver person kan have brug for, når lige præcis de kompetencer skal styrkes. Det er en håndbog til enhver, der arbejder med mennesker i en hvilken som helst sammenhæng, fordi der altid kan opstå konflikter, der har behov for løsninger.

Konflikt og kontakt tager udgangspunkt i fredelige og ikke-voldelige måder at løse konflikter på, og den er pragmatisk inddelt, hvilket gør det betydeligt lettere for læseren at bevare overblikket i løbet af de mange gode råd.

Informationer:

Oplæser: Birgitte Ohsten
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 7 timer og 8 minutter

Konflikt og kontakt: Handling

Konflikt og kontakt lydbog er en praktisk vejledningsbog til alle, der på noget tidspunkt skal arbejde med mennesker. Eller de personer, der blot ønsker en bedre selvindsigt i, hvordan de skal forsøge at blive bedre til at løse konflikter af forskellige størrelser og udformninger. Det er bogen, der hjælper dig til forstå, men især også til at løse konflikter. Det kan være i dit arbejde som underviser, som læge, som socialrådgiver, som leder, som sundhedspersonale, som pædagog, som præst, som sagsbehandler eller mange andre erhverv, der hjælper mennesker. Konflikt og kontakt lydbog gratis er den hjælpende hånd, du ikke vidste, du havde brug for.

I løbet af hele bogen er der en meget tydelig rød tråd, som holder læseren i hånden fra start til slut. For det er meget vigtigt, at konfliktløsning ikke tager udgangspunkt i vold. Derfor bliver der taget udgangspunkt i nyere konfliktforskning, samt diverse fredsforskning med oprindelse hos for eksempel Gandhi og Galtung i Konflikt og kontakt lydbog.

Med Konflikt og kontakt lydbog gratis får du en pragmatisk bog, der sætter spørgsmålstegn ved de konkrete udfordringer. Læseren kommer derfor til at skulle stå overfor spørgsmål om, hvordan en konflikt optrappes? Eller hvordan man kan håndtere interkulturelle konflikter? Eller hvordan man bedst muligt får skabt et imødekommende arbejdsmiljø, der stadig har plads og kan rumme de potentielle konflikter, der unægtelig vil opstå.

Konflikt og kontakt lydbog tager sit udgangspunkt i teori, men med udførlig praksis i de enkelte konflikter. Det er en indsigt i enhver konflikt, som enhver læser kan få med denne bog.

Om forfatteren: Else Hammerich og Kirsten Frydensberg

Konflikt og kontakt er skrevet af Else Hammerich og Kirsten Frydensberg. Det er deres første samarbejde, men det samarbejde har båret pæne frugter i de redskaber, som de præsenterer i Konflikt og kontakt. Det er en håndbog uden at være en konkret håndbog, som langt de fleste kan drage nytte af at læse. Du behøver som sådan ikke at arbejde med mennesker i din hverdag. Det kan også meget vel være, fordi du har personligt behov for at blive klogere på, hvordan du skal håndtere konflikter i din hverdag. 

Dertil er Konflikt og kontakt let og overskuelige for enhver at læse, når den går i dybden og stadig er vedkommende for den enkelte læser.