Lydbøger » Konfliktens anatomi

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Konfliktens anatomi Lydbog

4.1/5

Forfatter: The Arbinger Institute

lydbog og e-bog

Introduktion

Vi har alle prøvet at håndtere den ene konflikt efter den anden, hvis ikke vi går den direkte modsatte vej, når der opstår en konflikt. Med Konfliktens anatomi bliver der set nærmere på, hvad der i langt de fleste tilfælde er årsagen bag en konflikt: manglen på kommunikation og forståelse for den modsatte part.

I løbet af Konfliktens anatomi fortælles der en historie om en familie, som forsøger at ordne alle deres problemer på bedste vis. Problemet er, at deres intentioner kommer fra forskellige og ofte forkerte steder, hvilket kan lede til konflikter. Konfliktens anatomi forsøger at klargøre for disse, og hvordan det hele kunne have været håndteret anderledes.

Informationer:

Oplæser: Janek Lesniak
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 7 timer og 5 minutter

Konfliktens anatomi: Handling

Konfliktens anatomi lydbog er til dels en fortælling om en mand ved navn Lou. Lou er hårdt presset med sit arbejde, men motiveret af sin hustru har han alligevel fundet tid til at tage til Arizona. Her er det meningen, at han skal deltage i et kursus, der henvender sig til forældre med belastede unge. Håbet for Lou og hans hustru er, at de kan hjælpe med at ordne deres søn i Konfliktens anatomi lydbog gratis. 

Derfor kommer det også som en overraskelse for dem begge to, da kurset oplyser dem, at en forandring i de unge kun kan bevares, hvis forældrene også er klar til at forandre sig. Det er ikke en besked, nogle af forældrene er positiv stemt overfor i Konfliktens anatomi lydbog. Men i løbet af kurset får de alle mulighed for at se hele sagen fra en anden vinkel. Det er på den måde, at Lou bliver i stand til at se, at han selv er årsagen for langt de fleste konflikter, han har oplevet i sit liv. Hvorfor han også er første skridt på vej til at løse den i Konfliktens anatomi lydbog gratis.

Det er med fortællingen om Lou, at Konfliktens anatomi lydbog udpeger det problem, som er kernen i enhver konflikt. Alt for mange mennesker kan ikke se, at problemet ligger hos dem selv. Det er altid alle de andre, som tager fejl. Men med denne opdagelse, bliver vi bedre i stand til at finde løsninger, som pludselig er overraskende enkle til selv de store problemer.

Om forfatteren: The Arbinger Institute

Konfliktens anatomi er udgivet af The Arbinger Institute. De har lavet flere bøger, der til dels fungerer som selvhjælpsbøger, som Konfliktens anatomi også gør. Det er med bøger som denne, at enhver kan hjælpe sig selv til at forstå andre. Med Konfliktens anatomi får du en indsigt, der hjælper dig til at danne bedre fornemmelser for enhver person, du kommer til at have diskussioner eller argumenter med. Men den gør dig også i bedre stand til at erkende, at fejlen muligvis kan ligge hos dig selv, og dermed komme et skridt videre i konflikten.

Ønsker du at se nærmere på flere bøger fra The Arbinger Institute, kan du begynde med Ledelse og selvforståelse.