Lydbøger » Kong Kristian

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kong Kristian Lydbog

4/5

Forfatter: Kristian Brårud Larsen & Kaare Hanghøj Johansen

lydbog og e-bog

Introduktion

I Kong Kristian lydbog kommer du med som fluen på væggen gennem Kristian Thulesen Dahls mange sejre og store nederlag som kongen af Dansk Folkeparti. Siden 2012, hvor han overtog posten, har han nemlig oplevet lidt af hvert. De første par år var præget af masser af succeser, der gjorde partiets indflydelse stærkere og stærkere landet over.

I årtier har Kong Kristian nemlig båret titlen som én af Danmarks mest magtfulde mænd, og om hvorvidt det stadig er tilfældet, kan du høre på Kong Kristian lydbog gratis. Vi skal også en tur igennem hans barndom inde på drengeværelset og på familieferierne, for at vide hvem manden bag smilet og facaden er. Lyt til Kong Kristian lydbog gratis og træd ind i hans hemmelige rum.

Informationer:

Oplæser: Dan Schlosser
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 6 timer og 37 minutter

Kong Kristian: Handling

Lyt til Kong Kristian lydbog for en nærgående og kritisk skildring af manden med den formidable facade, og et unikt indblik i dansk politik, hvor du oplever ikke blot Kong Kristians storhed, men i høj grad også hans fald fra Dansk Folkepartis trone.

Kong Kristian lydbog byder på intet mindre end dybt indsigtsfulde og levende beskrivelser af Dansk Folkepartis indre liv bag lukkede døre, hvordan magtdelingen reguleres, som der skabes nye dynamikker med nye kolleger. En særlig magtdeling, der fremhæves, er mellem Kristian Thulesen Dahl og Morgen Messerschmidt.

Noget helt særligt ved værket Kong Kristian, er hvordan det ellers meget private og lukkede politiske parti Dansk Folkeparti, har haft op mod 100 anonyme kilder, der har valgt at medvirke ved interviews til forfatningen af biografien. Dette alene gør Kong Kristian til et must-read, hvis man er bare en anelse interesseret i dansk politik og dynamikkerne inde på Christiansborg, da bogen leverer en sammenhængende og troværdig forklaring på den interne magtdeling i ét af landets mest indflydelsesrige partier.

Bogens forfattere, Kristian Brårud Larsen og Kaare Hanghøj Johansen, har under forfatningen af biografien, været i dialog med meget centrale folk med unikke perspektiver og spændende historier, hvilket gør læseoplevelsen dét mere nuanceret og helt i gennem berigende. Denne ganske velskrevne solide udgivelse garanterer en dybdegående analyse af partiet og magtdelingen, så det er virkelig værd at give et lyt til Kong Kristian lydbog gratis.

Som læser bliver du godt underholdt, da Kong Kristian er forfattet i journalistisk nutidsform såvel som med direkte tale, som bedre læseoplevelsen som var det nærmest en roman.

Om forfatteren: Kristian Brårud Larsen & Kaare Hanghøj Johansen

Kong Kristian har et stærkt team af en erfaren politisk forfatter og en journalist bag sig, nemlig Kristian Brårud Larsen og Kaare Hanghøj Johansen. Sidstnævnte er journalist og dette er hans første litterære værk. Kristian Brårud Larsen har en bachelor i statskundskab og en kandidat i journalistik fra Aarhus Universitet.

Kong Kristian er ikke hans første værk. Han har nemlig skrevet til to e-bøger på forlaget Zetland, såkaldte singler. Den ene blev udgivet i 2014 med titlen “I det røde felt”, som omhandlede SF under Annette Vilhelmsen. Den anden blev udgivet samme år med titlen “Aftalen i kælderen”, og omhandlede formandsopgøret i Venstre. Kristian Brårud Larsen har tidligere været retsreporter på Ritzaus Bureau gennem knap tre år. I dag er han journalist på Ekstra Bladet.