Lydbøger » Kongemordet

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kongemordet Lydbog

4.1/5

Forfatter: Hanne-Vibeke Holst

lydbog og e-bog

Introduktion

Kongemordet tager læseren med tilbage til den politiske verden, der begyndte sit magtspil i Kronprinsessen. Det er mange af de samme karakterer, der er med i Kongemordet, men denne gang fokuserer historien på Gert Jakobsen og hans hustru, Linda. Linda kommer til at tage fokusset i denne bog, fordi hendes forhold til politikeren Gert Jakobsen er et helt andet end det, hun oplever i privaten med sin mand Gert.

Kongemordet fortsætter den historie om magt, som enhver person er desperat efter at sætte fingrene i, og som de vil gøre meget for at opnå. Det er en historie om magt og begær, og hvordan vold ikke er langsom til at følge med i kombinationen deraf.

Informationer:

Oplæser: Ellen Castenskiold
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 17 timer og 37 minutter

Kongemordet: Handling

Kongemordet lydbog sætter spotlyset mod Gert Jakobsen, der tidligere var finansminister i regeringen. Tilsyneladende har han det hele, selv uden sin stilling som finansminister. Hans politiske karriere er stadig stærk, og han har mange, der støtter ham i partiet, der gerne ser ham som formand. Måske endda også som en kommende statsminister i Kongemordet lydbog gratis. Det eneste der lader til at stå i vejen for ham, er hans hustru, Linda.

Linda kan se lige gennem Gert, og hun kan se, hvordan hjulene kører rundt i hovedet på Gert, da han beslutter sig for at vælte sin kollega af pinden for at komme til toppen af magten selv. Linda ved alt om, hvad Gert er i stand til. Hun mærker det næsten dagligt på sin krop i Kongemordet lydbog. Hvis det stod til Gert, skulle hun bare opføre sig ordentligt, så var han ikke nødt til at sætte hende på plads hele tiden.

Kongemordet lydbog fortsætter det magtspil, som Kronprinsessen begyndte, men der bliver tilføjet et ekstra lag af manipulation og begær, når magtpositioner kommer i spil. Dertil får læseren lov til at følge med i privatlivet gennem Lindas forhold til Gert, som absolut ikke er uden fejl. Linda har sin egen fortid og sine egne problemer, som hun forsøger at finde svar på med lidt for meget alkohol i Kongemordet lydbog gratis.

Det bliver hurtigt klart for læseren, at Linda har sin egen baggrund at bekæmpe, og en fortid, der bliver ved med at påvirke hendes forhold til Gert og sin egen position i livet.

Om forfatteren: Hanne-Vibeke Holst

Hanne-Vibeke Holst beviser igen med Kongemordet, at hun endnu engang har skrevet en vældig spændende bog, som dog kan være ret modbydelig. At inddrage hustruvold i en politisk bog på denne måde har fungeret overraskende godt, fordi det viser en modbydelig side af det billede, som medierne ikke formår at få med fra Christiansborg.

De fleste læsere er ikke overrasket over, hvor medrivende Hanne-Vibeke Holst formår at skrive. Hun er selv barn af to forfattere, og har efterhånden skrevet en lang række af spændende romaner, der ofte sætter fokus på kvinder og deres roller i samfundet.

Kongemordet er den anden bog i Magttrilogien, der begyndte med Kronprinsessen, og som afsluttes i Dronningeofret.