Lydbøger » Kongeriget

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Kongeriget Lydbog

4.5/5

Forfatter: Jo Nesbø

lydbog og e-bog

Introduktion

I en lille, idyllisk by i de norske fjelde udspiller Kongeriget sig. Roy er mekaniker med en drøm om at få sparet nok sammen til at anskaffe sig en tankstation. Han lever en rolig tilværelse, som det fortælles i begyndelsen af Kongeriget, og han nyder. En dag vender broderen Carl dog tilbage til det lille samfund. Han er vendt tilbage fra en forretningsfærd i Nordamerika, og han har store drømme for fremtiden.

Lyt til Kongeriget lydbog og tag del i denne dramatiske fortælling og find ud af, hvad der gemmer sig under overfladen. For hvad sker der, når man begynder at rive op i minder fra fortiden, og har Carl rent mel i posen? Lyt til Kongeriget lydbog gratis, for den har masser af spænding!

Informationer:

Oplæser:
Sprog: Dansk
Kategori: Thriller
Længde:

Kongeriget: Handling

Kongeriget, der er skrevet af Jo Nesbø, fortæller historien om en mekaniker med et simpelt liv i en lille by i fjeldene i Norge. Roy er navnet på mekanikeren, som vi følger i Kongeriget lydbog, og han lever en stille tilværelse, da vi først bliver introduceret til ham i Kongeriget. Der går dog ikke længe, før der er noget, som bryder denne idylliske tilværelse.

Roys lillebror, der hedder Carl, kommer dog hjem til den lille by i fjeldet med en ny kone, og han har store planer for fremtiden. Lillebroderen er nemlig en succesfuld forretningsmand, og han har planer om at skulle bygge et stort hotel i byen, hvor Kongeriget foregår. Roy selv har allermest lyst til at få sparet samme til at købe sig sin egen tankstation og fortsætte den stille tilværelse.

Carl forsøger dog hurtigt at få hele befolkningen bag sit projekt og forsøger at sælge idéen med de store planer for fremtiden. Men er det virkelig kun af hjertets godhed, at Carl forsøger at få dette projekt i gang, eller er der i virkeligheden noget andet bag facaden?

Lyt til Kongeriget lydbog gratis og følg med i de hemmeligheder, der findes mellem de to brødre. Roy har altid været kendt for at beskytte Carl, da de var mindre, men fortsætter dette ind i den voksne tilværelse? Følg denne spændende fortælling, der handler om broderskab, kærlighed, loyalitet, hemmeligheder og store ambitioner i Kongeriget lydbog.

Vil det stærke bånd mellem to brødre briste? Dyk ned i historien, som du finder i Kongeriget. Der er garanti for timevis af spænding, som Jo Nesbø har skabt til os.

Mediernes anmeldelser:

"Helstøbt, ulideligt spændende og konstant fascinerende ". 6 ud af 6 stjerner

Jyllands-Posten

"Aldeles fremragende thriller ". 5 ud af 6 stjerner

Berlingske

Om forfatteren: Jo Nesbø

Jo Nesbø er en anmelderrost forfatter, journalist og økonom fra Norge, hvis værker efterhånden er kendt blandt mange. Nesbø er forfatter til Kongeriget, men det er sandsynligvis Nesbøs serie om politimanden Harry Hole, der definerer forfatterskabet mest i skrivende stund. Nesbø er kendt som en god historiefortæller med gode evner for at skabe et spændende plot. Dette ses os i Kongeriget, hvor Nesbø lige så stille introducerer fortidens grusomme sandheder til os, hvorefter handlingen tager en ny drejning.

Udover serien om Harry Hole, rummer Nesbøs forfatterskab også flere børnebøger omkring Doktor Proktor, samt romaner som Midnatssol og Sønnen. Nesbø har også modtaget priser som Glasnøglen i 1998 og Rivertonprisen i 1997.