Kongeriget Lydbog

4.5/5

Forfatter: Jo Nesbø

lydbog og e-bog

Introduktion

Kongeriget er endnu ikke tilgængelig som lydbog på streamingtjenesterne, men forventes at blive tilgængelig snarest.

I en lille, idyllisk by i de norske fjelde udspiller Kongeriget sig. Roy er mekaniker med en drøm om at få sparet nok sammen til at anskaffe sig en tankstation. Han lever en rolig tilværelse, som det fortælles i begyndelsen af Kongeriget, og han nyder. En dag vender broderen Carl dog tilbage til det lille samfund. Han er vendt tilbage fra en forretningsfærd i Nordamerika, og han har store drømme for fremtiden.

Lyt til Kongeriget lydbog og tag del i denne dramatiske fortælling og find ud af, hvad der gemmer sig under overfladen. For hvad sker der, når man begynder at rive op i minder fra fortiden, og har Carl rent mel i posen? Lyt til Kongeriget lydbog gratis, for den har masser af spænding!

Informationer:

Oplæser:
Sprog: Dansk
Kategori: Thriller
Længde:

Kongeriget: Handling

Kongeriget, der er skrevet af Jo Nesbø, fortæller historien om en mekaniker med et simpelt liv i en lille by i fjeldene i Norge. Roy er navnet på mekanikeren, som vi følger i Kongeriget lydbog, og han lever en stille tilværelse, da vi først bliver introduceret til ham i Kongeriget. Der går dog ikke længe, før der er noget, som bryder denne idylliske tilværelse.

Roys lillebror, der hedder Carl, kommer dog hjem til den lille by i fjeldet med en ny kone, og han har store planer for fremtiden. Lillebroderen er nemlig en succesfuld forretningsmand, og han har planer om at skulle bygge et stort hotel i byen, hvor Kongeriget foregår. Roy selv har allermest lyst til at få sparet samme til at købe sig sin egen tankstation og fortsætte den stille tilværelse.

Carl forsøger dog hurtigt at få hele befolkningen bag sit projekt og forsøger at sælge idéen med de store planer for fremtiden. Men er det virke