Lydbøger » Kongernes kamp

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Kongernes kamp Lydbog

4.1/5

Forfatter: George R.R. Martin

lydbog og e-bog

Introduktion

Den storslåede serie Game of Thrones fortsætter i Kongernes kamp, hvor der konstant er konflikter på kryds og tværs af krig og kærlighed. Kongernes kamp er den anden fortælling i serien, der på dansk har fået navnet En sang om Is og Ild.

Kongernes kamp er en brutal kamp om et opgør for at vende tilbage til hver sin retmæssige trone. I hver sin ende af landet kæmper familier om at holde fast på deres plads i hierarkiet, men i en iskold verden skal man altid være klar til at ofre alt for at nå, hvad man vil have. Spørgsmålet er, hvem der er klar til at ofre alt for tronen i Kongernes kamp?

Informationer:

Oplæser: Martin Greis-Rosenthal
Sprog: Dansk
Kategori: Fantasy
Længde: 32 timer og 50 minutter

Kongernes kamp: Handling

Kongernes kamp lydbog tager fat på historien, hvor den sluttede i den første bog – Kampen om tronen. Både Robert Baratheon og Lord Eddard Stark havde ikke forudset det grufulde forræderi, som de begge blev ofre for. De er blevet rystet fra deres kongetroner, og det betyder, at landet er i oprør i Kongernes kamp lydbog gratis.

Langs Vesterøerne hersker der en urolig borgerkrig, som ikke har i sinde at mildnes af kongernes intriger. Landet er blevet splittet af kongernes konstante magtkampe, og langs alle kyster bliver der kæmpet om den smule kontrol, som det er muligt at få hænderne i.

Kongernes kamp lydbog udspiller sig i en voksende magtkamp, hvor baggrunden udspilles i brodermord, blodskam og alkymi, men resten af landet forsøger at holde sig i live. Men det er svært at finde modet til at overleve i en verden, hvor vejrets ustabilitet kan betyde din egen undergang. Når skyggen af vinter kan betyde den endelig undergang for ikke bare dig selv, men også for hele landet. For ingen er i tvivl om, at en vinter er et varsel om noget dystert i Kongernes kamp lydbog gratis.

George R. R. Martin har skrevet en formidabel serie, der har fortryllet hele verden med sine dystre magtkampe, der udspiller sig i en verden, hvor mænd og kvinder er lige magtbegærlige. Kongernes kamp lydbog udspiller sig i en verden, hvor sejren kun kan blive vundet af en person med det koldeste hjerte. Det er endnu en vanvittigt spændende bog, som du ikke kommer til at kunne lægge fra dig, før du har vendt den sidste side og kan ånde lettet op, hvis din favorit karakter overlevede.

Om forfatteren: George R.R. Martin

Kongernes kamp er den anden i serien fra George R. R. Martin, som med Game of Thrones serien for alvor har gjort et navn af sig selv. Det kommer måske ikke som nogen overraskelse for dem, der kendte Martin. Da han var ung, skrev han allerede medrivende monsterhistorier, som han solgte til andre børn i nabolaget. Han tilbød endda selv at læse dem højt med bravour – for en ekstra pris selvfølgelig.

Han fik udgivet sit første alvorlige stykke litteratur i 1970, da han kun var 21 år gammel. Siden da er hans karriere kun eksploderet i stor stil, ikke mindst efter serien om familien Stark blev lavet til en tv-serie.